maandag 16 mei 2016

Demak'up een Detox Water Challenge (+ Detox DIY!)

Het zou voor echte beautylovers een dagelijkse gewoonte moeten zijn om na het opsmukken met make-up ook een goed reinigingsritueel in te burgeren. Gezien je niet enkel langs buiten, maar ook aan de binnenkant kunt stralen, maakte Demak'up een Detox Water Challenge op. Onderaan dit artikel toon ik hoe je kunt meedoen!


Inhoud van de kit:
- Expert en Sensitive producten om je te helpen met de D.I.Y. gezichtsbehandelingen
- Detox Water Challenge Calender
- Receptenkaart voor een D.I.Y. gezichtsbehandeling
- Mason Jar als essentiële onderdeel

Demak'up Cotton Science Expert & Sensitive
Het pakket bevat drie soorten wattenschijfjes. De Cotton science expert Ultra Doeltreffend bevat een honingraat structuur waardoor het vuiltjes en restjes make-up heel snel opslorpt. Hiervan zijn zowel cirkelvormig, kleine exemplaren (ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen) als grote ovaalvormen (ideaal voor het gezicht) te vinden. De Sensitive soort voor ultragevoelige zones bevat een extract van katoenolie en is super zacht. Ideaal voor de ogen, want die zone is heel gevoelig.


Cotton science expert (ultra doeltreffend) - cotton science sensitive (ultragevoelige zones) - cotton science expert (ultra doeltreffend groot)

Demak'up Cotton science expert Waterproof doekjes met lotion
Dit product is een nieuweling in het gamma van Demak'up en heeft ook een honingraat structuur. Geschikt voor alle huidtypen en voor waterproof make-up. Persoonlijk vind ik dit product ideaal omdat het snel werkt. Je hoeft geen extra producten te gebruiken, op een doekje te doen, enz., want met één swipe heb je een mooi gereinigd gezichtje.Demak'up Cotton Sensitive wattenschijfjes met lotion
Nog een product dat snel werkt, maar dan eentje speciaal voor de gevoelige ogen. Dit product werd dermatologisch en oogheelkundig getest en bestaat uit 100% echte katoenvezels en micellair water. Zonder parfum en hypoallergeen om het risico op allergieën te beperken.


Demak'up Detox Water Challenge
Natuurlijk is het veel leuker om de Challenge met jullie te doen. Daarom deel ik twee leuke DIY's met jullie om ook aan de slag te gaan. Heb je deze gedaan, kunnen jullie deze posten via Instagram of opsturen naar dressesnddaisies[at]gmail.com. Dan maak ik er een leuke collage van en leren we elkaar ons ritueel afwerken (en volhouden!). De challenge start vanaf 23 mei 2016 en wordt elke dag aangevuld. Ik geef alvast een voorproefje van dag 2:

Detox-bessenwater (voor overdag)
Ingrediënten detoxwater:
- 500 ml - 1l water
- Een handvol blauwe bessen
- Een handjevol frambozen
- Optioneel: ijsblokjes

Blauwe bessen en frambozen bevatten veel vitaminen en antioxidanten. Hun werkzame stoffen bestrijden efficiënt vroegtijdige huidveroudering. De vruchten zorgen voor een elastischere en stralendere huid.


Bessenmasker (voor 's avonds)
Ingrediënten masker:
- 1/4 bakje blauwe bessen en/of frambozen
- Wattenschijfjes (en reinigend product)
- 2 eetlepels yoghurt
- 2 eetlepels honing

Vermaal de blauwe bessen en frambozen. Voeg de andere ingrediënten toe en meng tot een homogeen geheel. Reinig de huid eerst grondig met een reinigend product. Breng dan het mengsel voorzichtig met cirkelende bewegingen aan op je gezicht en laat het een paar minuten intrekken. Verwijder het vervolgens met de wattenschijfjes en spoel na met lauwwarm water.


Aanmelden kan vanaf vandaag op www.demakupdetoxchallenge.be en via het Facebook event. Vanaf 23 mei tot en met 2 juni kan je er elke dag een nieuwe challenge vinden!
© Laupropos | All rights reserved.