Het zou voor echte beautylovers een dagelijkse gewoonte moeten zijn om na het opsmukken met make-up ook een goed reinigingsritueel in te burgeren. Gezien je niet enkel langs buiten, maar ook aan de binnenkant kunt stralen, maakte Demak'up een Detox Water Challenge op. Onderaan dit artikel toon ik hoe je kunt meedoen!


Inhoud van de kit:
- Expert en Sensitive producten om je te helpen met de D.I.Y. gezichtsbehandelingen
- Detox Water Challenge Calender
- Receptenkaart voor een D.I.Y. gezichtsbehandeling
- Mason Jar als essentiële onderdeel

Demak'up Cotton Science Expert & Sensitive
Het pakket bevat drie soorten wattenschijfjes. De Cotton science expert Ultra Doeltreffend bevat een honingraat structuur waardoor het vuiltjes en restjes make-up heel snel opslorpt. Hiervan zijn zowel cirkelvormig, kleine exemplaren (ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen) als grote ovaalvormen (ideaal voor het gezicht) te vinden. De Sensitive soort voor ultragevoelige zones bevat een extract van katoenolie en is super zacht. Ideaal voor de ogen, want die zone is heel gevoelig.


Cotton science expert (ultra doeltreffend) - cotton science sensitive (ultragevoelige zones) - cotton science expert (ultra doeltreffend groot)

Demak'up Cotton science expert Waterproof doekjes met lotion
Dit product is een nieuweling in het gamma van Demak'up en heeft ook een honingraat structuur. Geschikt voor alle huidtypen en voor waterproof make-up. Persoonlijk vind ik dit product ideaal omdat het snel werkt. Je hoeft geen extra producten te gebruiken, op een doekje te doen, enz., want met één swipe heb je een mooi gereinigd gezichtje.Demak'up Cotton Sensitive wattenschijfjes met lotion
Nog een product dat snel werkt, maar dan eentje speciaal voor de gevoelige ogen. Dit product werd dermatologisch en oogheelkundig getest en bestaat uit 100% echte katoenvezels en micellair water. Zonder parfum en hypoallergeen om het risico op allergieën te beperken.


Aanmelden kan vanaf vandaag op www.demakupdetoxchallenge.be en via het Facebook event. Vanaf 23 mei tot en met 2 juni kan je er elke dag een nieuwe challenge vinden!