Het uiterlijk van mijn iPhone verandert mee met de wind. Omdat het wel heel duur zou zijn om honderden hoesjes in huis te hebben, zocht ik naar een leuke (en creatieve) oplossing. Ik verzong de doodle iPhone Case! Iets wat ongeveer 5 minuten van je tijd inneemt om te maken.Benodigdheden
Chalkboard paint (action)
Penseel (action)
iPhone hoesje (action)

Stap 1: Kies een hoesje in de kleur van de chalkboard paint
Stap 2: Schilder twee lagen op je hoesje. Laat goed drogen.


Stap 3: Doodlen maar!


Je kan gewoon krijt gebruiken, maar toen ik deze chalkboard stiftjes zag liggen bij de action (voor nen euro...) besloot ik deze ook mee te nemen. Deze stiften blijven degelijk zitten en kan je enkel wegvegen met water. Ideaal voor dit hoesje. Ik tekende intussen al katjes, stokventjes en mijn naam op de doodle iPhone Case. Ook leuk om een vriend(in) iets te laten tekenen als herinnering. Je kan hier zoveel kanten mee op.


Handjes uit de mouwen! Wat zou jij op je Doodle Case tekenen?