dinsdag 24 mei 2016

Meest bekeken artikels van de afgelopen drie maanden

Dresses and Daisies mag dagelijks heel wat lieve bezoekers ontvangen. Deze laten af en toe een berichtje achter, maar meestal gaat het om kijkers. Ik zet deze kijkers vandaag in het zonnetje door de meest bekeken artikels van afgelopen drie maanden te tonen. En terecht!


10. Sleek Solstice highlighting palette | Di Beauty & Care
"Wanneer je op een zaterdagochtend aan het keuvelen bent over de winkelstraat en niet op de planning hebt staan om iets te kopen, vind je af en toe een beautyproductje dat het hart sneller doet slaan. Een Sleek rek bij Di Beauty & Care trok de aandacht en al snel stond ik aan de kassa met het Solstice palette waarvan gezegd wordt dat het een must is in de stash van highlighter fans."


9. Antwerp Pressdays 2016
"Normaal zijn de persdagen voor juf'kes een halve middag haasten. Deze keer besloot ik het anders aan te pakken en maar een handvol bureau's te bezoeken. Ik koos de fijnste nieuwtjes voor jullie uit."


8. LIDL beauty | Volledig Cien Make-up gamma
"De prijs van een make-up merk zegt af en toe niets over de kwaliteit ervan. Zo wilde LIDL haar eigen make-up merk op de markt brengen om de klant een volledige winkel ervaring te geven. Dat betekent niet enkel de inkopen doen van etenswaren, maar ook van verzorgingsmiddelen en make-up."


7. What's in my bag | Lente 2016
"Als Longchamp fan pronk ik maar al te graag met mijn eigen exemplaar. Sinds mijn aankoop van de néo versie van de pliage tas wijkt deze niet meer van mijn zij. De inhoud ervan is ook een stukje veranderd, dus leek het mij leuk om deze nog eens uit de doeken te doen. Wel... of uit de tas te doen."6. HEMA PRESSDAY 2016 verslag
"Net als vorig jaar mocht ik te gast zijn bij de #hemapressday. Vorig jaar hoorde het artikel bij de top 5 van de best bekeken artikels van 2015. Ik moet haast beginnen denken dat jullie meer nieuws over Hema willen zien."5. Eerste indruk | Beautygloss Lashes by Eylure
"Laatst plaatste ik een wel erg melig berichtje op Instagram. Een dagje Sluis (NL) liet mij botsen op volgende wimpertjes. Mensen die Mascha op de verpakking niet kennen, ze is een beautyblogger (vlogger) die van haar passie haar werk kon maken. Iets om naar op te kijken, dus. Een samenwerking met Eylure zorgde alweer voor een kers op de taart."


4. Favoriete M.A.C. Cosmetics lipsticks
"De liefde voor Mac Cosmetics is de laatste maanden erg gegroeid. Ik koop dan wel veel budget make-up, maar toch kon ik mijn draai niet vinden in de drogisterij als het op lipstick aankomt. Ik ging wat meer MAC lipsticks dragen en BOEM, verkocht. Op een erg korte tijd is mijn Mac lipstick stash erg gegroeid, dus laat ik deze met veel enthousiasme zien."


3. MAC Candy Yum Yum Dupe door HEMA
"Een grote hype van het moment moet het kleurtje Candy Yum Yum zijn door het grote succes van vlogster Croco Jill. Zij noemt haar een grote liefhebster van het felle kleurtje. Toen ik het zelf ging bekijken bij MAC was het iets te flashy en mogelijk iets wat ik nooit zou dragen. Toch werd dat een ander verhaal door een bezoekje aan Hema."


2. Karaja | The Planets Collection (oogschaduw)
"Karaja is een make-up merk afkomstig uit Bergamo in Italië. Persoonlijk had ik er zelf nog nooit over gehoord, maar toen ik beelden te zien kreeg over The Planets Collection kreeg ik een hongertje. Een hongertje naar meer. Daarom test ik vier exemplaren oogschaduw uit deze collectie."


1. The Webshop Box 3 | WIN: sobaggy.be, evamouton.be, webprint.be, coolgift.com & bodyandbess.com!
"Het online winkelen is intussen niet meer uit ons leven weg te denken. Zo genieten we ervan om een winkelmandje te vullen, weg te dromen en het daarbij te laten. Wat als de webshops jullie eens over de streep trokken met een eigen favoriete product en deze bundelen in één box? Voor de derde keer mag ik met trots over een derde The Webshopbox spreken die ik graag verloot onder één van jullie."


Klik op de plaatjes om naar de artikels te gaan
© Laupropos | All rights reserved.