Dat de maand mei alweer voorbij is. Deze maand kon ik weer de hele tijd in de klas staan (een tweede kleuterklas deze keer) en moest ik ook afscheid nemen van die klas op het einde van de maand. Niet getreurd, want er staat een mooi vervolg te wachten..We gingen uit eten met familie. Ik hou zo van asperges... Ik kon mijn hoofdgerecht zo laten staan om nog meer asperges op te kunnen...


En ook als juf mocht ik de hele maand verder aan de slag in de tweede kleuterklas. Gewoon heerlijk. Ik maakte hier een kiekje toen we bezoek kregen van de koning van Viesvuilland. Zo leren de kinderen op een leuke manier hoe ze kunnen recycleren.


Ik ging langs bij het Unilever event en ontdekte er leuke nieuwtjes. Even bijkletsen met collega bloggers ook uiteraard.


Bij de stand van Zwitsal stond een wel heel leuke verrassing. Molletje, molletje... Knapje, knapje... ;) Zwitsal kan je binnenkort kopen met een bedrukking van Frozen of Star Wars!


Even genieten van het MAS bij schemerlicht.


Kikkers vinden wij heel normaal in de tuin, maar we kregen voor het eerst bezoek van een pad. Hij vindt ons tuinhuis blijkbaar een prima schuilplaats.


Als iets snel moet gaan, kan je soms los gaan tijdens het spammen...


Blijkbaar  heb je er ECHT alles. Zelfs een partybus...


Ik ging even langs bij het shopping center om twee nieuwe merken bij Di beauty & Care te bekijken.


De nieuwe limited edition van The Body shop is gearriveerd! Gezien deze naar de cocktail Pina colada ruikt een grote favoriet!


Gezien mijn lief deze maand jarig was, mocht ik zijn cadeau meesleuren over (letterlijk) heel België. Gezien hij pralinemallen heeft gevraagd ging het om een duur cadeautje. Ik neem de laatste tijd meer en meer foto's voor snapchat, dus als je mij graag daar volgt, voeg dan @smallestdaisy toe!


Maar hij was er wel erg blij mee! *oef*


We gingen gezellig eten in de Botanique in Hasselt om ons 3 jarig samenzijn te vieren. We hebben erg van de avond, van elkaar en van het eten genoten!


Op school kregen we een half dagje brandpreventie te ziet en leerden we blussen. Hier is onze lieve sportjuf aan de beurt.


Een spruit uit mijn klas werd broer van een nog kleinere spruit. Hoera! Natuurlijk zorgde ik voor een cadeau.


Mijn nieuwe schoenen zijn binnen! Ik ben er zo blij mee!

Hoe zag jouw maand mei eruit?