Eerst en vooral een gelukkige Vaderdag aan alle papa's. Vandaag is het hun beurt om eens goed verwend te worden door hun zoon of dochter. Ik durf te wedden dat heel wat kleine pagadders hun vers of lied hebben voorgedragen en hun cadeau al overhandigd hebben. Toch verdienen ze daarna nog een badje op maat!

Lush vertelt: "Gewoon, ordinair water is zó niet geschikt om superhelden in het zonnetje te zetten. Zij verdienen superbadwater, met de geur van zoet guaiac-hout en rokerig sandelhout. Olibanumolie werkt rustgevend, zodat de held in kwestie kan relaxen na alle harde inspanning. Wie staat er altijd voor jou klaar? Verwen diegene met deze bombastisch goeie badvriend. Hij zal niet teleurstellen."

Deze bath bomb heeft het woord DAD op zich, wat hem perfect maakt als cadeautje voor Vaderdag. Momenteel ligt hij nog volop in de rekken, maar eenmaal op = op. Hij heeft een felblauwe kleur met lichtrood en -geel. Bij het gebruik kraak ik er een stukje vanaf om er meerdere keren mee in bad te kunnen. Vanbinnen zitten er witte stukjes die het bruisen versterken.Een erg mooi tafereel ontstaat in bad als je de bath bomb erin doet. Er ontstaat een mooie stervorm die alle kleuren van de bomb verspreiden. Deze kleuren zijn van korte duur, want eenmaal alles 'gesmolten' is, blijft er een felblauw kleurtje over. Dat deed mij denken aan meerdere mannenproducten waar de blauwe kleur steeds terugkomt. Blauw = mannelijk? Schuim mag je niet verwachten van deze bomb. Deze Superdad bath bomb is ideaal voor veganisten.

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Wijnsteenzuur (Tartaric acid), Sandelhoutolie (Fusanus spicatus), Guiacwood olie (Bulnesis sarmienti), Olibanum essentiële olie (Boswellia carterii), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Parfum (Perfume),*Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Coumarine (Coumarin),Hydroxycitronellal (Hydroxycintronellal), Lilial (Lilial), Rosie Red glanspoeder,Maïsmeel (Zea mays), Kleurstof 42090 (Colour 42090), Kleurstof 14700 (Colour 14700), Kleurstof 47005 Achteraf blijft er een zacht, gehydrateerde huid over. De geur is licht crème-achtig en overheerst niet tijdens het nemen van een bad. Gewoon genieten, is de boodschap. Bij het leeglopen van het bad merkte ik dat enkele blauwe gruisstukjes aan het bad bleven kleven. Ga nadien nog eens extra met een handdoek over het bad heen om dat probleem op te lossen.


Superdad bath bomb - €5,95 / 100g