zondag 26 juni 2016

Weekly Chat | Budget of High-end?

Ik hoor (oud-)medestudenten vaak vertellen: "Nu ik ouder ben, geld verdien, kan ik ook wat meer geld uitgeven aan make-up." Een heel goed te begrijpen mening, want studenten staan bekend om naar goedkope producten te grijpen. Of toch niet? Nu ben ik wel benieuwd naar de mening van mijn bezoekers en welke merken tot hun favoriet behoren. Zowel de 'dure' als 'goedkope'. Tips inzake bepaalde niet-te-missen producten zijn ook welkom!


Zelf heb ik de wissel ook gevoeld. Af en toe laat ik mij eens gaan aan een duur producten, maar dan wel enkel omdat ik er eerst een tijdje naar verlangd heb. Ik moet mijzelf nog steeds een verantwoording afleggen waarom ik een product wil en hoe vaak ik het ga gebruiken. Het lijkt mij namelijk erg rot om een dure miskoop te doen. Jullie raden het wel dat ik nog steeds, ook na drie jaar werken, grijp naar (kwalitatieve) budgetproducten.

Ga jij vooral voor budget- of high-end producten?
© Laupropos | All rights reserved.