Just keep swimming... just keep swimming... We hoorden het Dory ongeveer 13 jaar geleden voor de eerste keer zingen. Finding Nemo was toen een groot succes, dat is tevens niet minder bij Finding Dory, en nu wil iedereen wel stiekem zo'n visje in huis. Wel.. hey... psssttt...het kan! Er bestaat intussen heel wat speelgoed in het thema 'Finding Dory', maar volgens mij is geen enkele zo origineel als de Robo Visjes. Deze kan je in het water leggen en laten zwemmen. Zonder al te veel te spoileren kan ik zeggen dat Dory in de film op een gegeven moment opgevist wordt door Hank (de octopus) in een koffiekan.

Niet enkel Dory, maar ook Marlin (papa clownvis), Nemo (zoon clownvis) en Baily (Beluga walvis) kan je als Robo Fish verkrijgen. Baily kan zelfs, uitgerust met de in de set meegeleverde zwemvliezen, twee meter diep duiken! Verder is er ook nog een Ultimate Underwater Playset te verkrijgen.


Bij de koffiepot krijg je een eigen Dory en extra batterijen. Er zit al een paar batterijen in het Dory visje, dus je kan meteen de kan met water vullen om haar er in te plonzen.Dit visje hoeft uiteraard niet alleen in de koffiekan, maar kan ook in bad, een vissenkom, het zwembad ... dienst doen als speelkameraadje. Ook voor volwassenen met een jong hart is dit een leuk iets om in huis te hebben. Momenteel staat deze kan op mijn nachtkastje ter decoratie. Over originaliteit gesproken.


Te koop in speelgoedzaken
Finding Dory Coffeepot Playset - € 34,99-