Deze maand mochten we echt niet klagen over het weer. De zonnecrème vloeide rijkelijk, de zon prikte in de ogen en de bikini kon uit de kast. Gezien ik al drie jaar met dezelfde bikini doe, besloot ik mijzelf te trakteren op een nieuwe. Eentje met bloemen, uiteraard.


Omdat zowel de top als de onderkant apart te koop zijn, vind ik het zo leuk om badmode te shoppen bij Hunkemöller. Al heel snel had ik mijn maat beet in verschillende soorten en ook de broekjes nam ik er apart bij. Hierdoor kon ik makkelijk mixen en matchen naar eigen smaak. Uiteindelijk zat een donkerblauwe bikinitop het beste. Ik voel mij ook een stuk beter door het geweven patroontje aan de achterkant. Het gevoel om helemaal duik-proof te zijn doet goed. Ik koos ook twee broekjes met verschillende prints, die eigenlijk bij een andere top horen. Het maakt het geheel heel speels en intussen heb ik twee bikini's voor de prijs van één.



Ik besloot dit setje af te werken met een zomerse hoed. Gezien ik van nature blond ben (=bleek) verbrand ik snel en is iets als een hoed broodnodig. Vol trots plaatste ik er een foto van op SmallestDaisy Instagram voor ik genoot van een middagje bubbels. Als kers op de taart kon ik al deze nieuwigheden aan een verminderde prijs halen wegens de SOLDEN. Of deze nu nog te vinden zijn bij alle winkels kan ik niet beloven, maar dat je er nog leuke setjes kan scoren is zeker. Naast badmode kan je er lingerie, sportkleding, nachtmode en accessoires vinden. Binnenkort lanceert Hunkemöller ook een exclusieve collectie in samenwerking met blogster Anna Nooshin. Daar kijk ik stiekem erg naar uit.

Top - € 15-
Broekje met blauwe bloemen € 15-
Broekje met groene bloemen - € 10-
Hoed - € 7-