Het is pure me-time om af en toe eens naar een nagelsalon te stappen, maar gezien er al heel wat manieren bestaan om ook thuis aan de slag te gaan, kan je ook tussendoor je eigen me-time verzorgen. De Stamping Nail Art is geen onbekende bij nagellak-fans, maar prints voor zeelieden, prinsesjes, kokkinnen, enzovoort zagen we nog niet eerder.


Mijn oog viel meteen op de charmante Cherry uit de groep, die gekend staat als de kokkin. Op haar plaatje vinden we heerlijke cupcakes en high-tea taferelen. Het starterspakket bevat: een kleine handleiding, het plaatje met designs, een stempel en een roze nagellak.


Voordat ik aan de slag ging met de Stamping Nail Art bracht ik een basislaag aan. Ik koos voor een witte nagellak zodat het design helemaal zichtbaar zou zijn. Het is mogelijk om te experimenteren met verschillende kleurtjes, maar houd het voor de eerste paar keren sober.


Stap 1: Neem je favoriete nagellak en breng het aan op het gewenste design (hiervoor kan je de bijgeleverde nagellak gebruiken).


Stap 2: Verwijder de extra nagellak met de bijgeleverde schraper


Stap 3: Duw de stempel op het 'geverfde' design en breng het aan op de nagel in een rollende beweging.


Stap 4: Breng een topcoat aan om de manicure langer te houden.


Het was even zoeken voor ik een mooi resultaat kreeg, maar na de derde keer spelen met dit setje kon ik er al aardig mee om. Oefening baart duidelijk kunst. In no time had ik mooi verzorgde en speelse nageltjes. Zeker een setje dat ik meer ga gebruiken door de unieke snoep print, maar ben toch benieuwd geworden naar de andere plaatjes. De stamping methode is nog lang niet passé.

http://www.pimpjenagels.be/
Starterkit - € 19,50-