woensdag 20 juli 2016

New and loving #3 | NYX, Be Creative Make up, Origins, Le Petit Marseillais ...

Helemaal gloednieuw zijn ze intussen niet meer, want door omstandigheden kon ik deze niet meteen na ontvangst uit de doeken doen. Dat heeft wel het voordeel dat ik ze iets langer heb kunnen uitproberen en de liefde voor deze producten enkel maar mocht groeien.


Le Petit Marseillais Douche crème SURGRAS - Dat het niet meer nodig is voor gevoelige huidjes om al hun producten bij de apotheek te kopen, is een feit. Ook Le Petit Marseillais ontworp een uniek gamme voor gevoelige huidjes, maar voegt er nu ook de voedende douchecrème voor de extra droge huid. Dat kon ik enkel maar toejuichen, wetende dat ik mij enkel met olie mag wassen door mijn extra extra droge huid. De crème is hypoallergeen en dermatologisch getest en de formule bestaat uit glycerine, aloë vera en amandelboter.

Origins GinZing Energy-boosting moisturizer - Ik deed een klein vreugdedansje toen ik hoorde dat Origins te koop zou zijn bij ICI PARIS XL. Als kers op de taart mocht ik ook een product van hen uitproberen: de GinZing Energy-boosting moisturizer. Bij het vorige product konden jullie al lezen dat ik lijdt aan een droge huid en op mijn gezicht is dat niet anders. Mijn huid slurpt dit product op en achteraf voel ik een heerlijke hydratatie. Intussen is het potje al 1/3 leeg en weet ik nu al dat ik naar de winkel storm om deze opnieuw te kopen. De geur is ook erg fijn, want dit product ruikt naar verse sinaasappel.

Erborian Yuza Sorbet Eye - We blijven in het droge huidjes stramien zitten, want ook het volgende product zorgt voor extra hydratatie. De Yuza Sorbet gebruik ik graag in combinatie met Origins. Gezien de huid rond de ogen extra broos is (en daarom niet minder droog), gebruik ik er graag dit serum voor. Echt heerlijk om daag te zeggen tegen trekkend droog gevoel.

Zadig & Voltaire Her - Zowel Him als Her zijn heerlijke geuren die prachtig bij elkaar passen. Geuren als zoet, vanille, hout, poeder en white floral kan je erin terugvinden.

NYX lipcream SML 20 - BE Creative Make Up Beige Gold

NYX lipcream SML 20 - De opening van NYX was vorige maand een echte vernieuwing op beautyvlak. Eindelijk kunnen we de producten die al zo lang op het verlanglijstje wegschrappen. De lip creams waren daar een deel van en al snel mocht ik deze kleur omarmen. Hij brengt wel iets streperig aan, maar met de nodige zorg komt hij helemaal tot zijn recht. Meer voor de herfst - i know - maar daarom niet minder mooi.

BE Creative Make Up Beige Gold - Highlighters heb je nooit genoeg. Deze leek mij erg donker, maar heeft een erg mooie glans in zich. Het is ook mogelijk om de kleurtjes apart te gebruiken, maar het liefst gebruik ik ze allemaal door elkaar om een prachtige gouden glans te bekomen. Ik gebruik hem als highlighter of om bronzer pit in te blazen.

Wat waren plotse favorieten voor jou?
© Laupropos | All rights reserved.