Intussen kijken we uit naar de zonnige zomerdagen die we verwachten in de zomervakantie. Het Belgische weer laat volop van zich horen (lees: regen) en dat was deze maand helemaal van toepassing. Toch kijk ik er met heel veel plezier op terug.Mijn interim in de tweede kleuterklas liep op zijn einde en ik kreeg vele lieve bedankjes van ouders.


Op de beauty days in Antwerpen kon ik vele nieuwtjes opsnuiven.


Ik deed ook inspiratie op bij de locatie, want die zag er mega mooi uit!Bijpraten en zottekes doen.


Zetels kijken voor den uitzet. Mijn vriend weet alvast welke hij wil (check de hand). Ze hebben deze gelukkig ook in het grijs!Ik ging twee dagen naar Amsterdam! Heerlijk shoppen, de toerist uithangen en genieten van het mooie weer.


Ik waagde mij aan het boek van Anna Nooshin. Een mega goed boek dat ik verslond langs de grachtjes van Amsterdam. Heerlijk!


Bij thuiskomst kreeg ik meteen telefoon van mijn directeur met de vraag of ik vrij was. Daag vakantiesfeer, hallo kindjes! Nu het einde van het jaar in zicht is, gingen we met hen op schoolreis naar de kinderboerderij.


Gezien ik aan de stadsrand woon zien we zelden mooie wilde vogels (buiten een bosduifje dan...), maar toen we de rolluiken naar beneden wilden doen, zagen we deze stakker (een mooie Vlaamse Gaai) op het terras zitten. Hij/zij had een pijnlijk gezwel aan de vleugel. De dag erna is iemand de vogel komen halen met kennis over de verzorging van het beestje. Eind goed al goed!


De hobby van mijn vriend: taarten bakken. Hij wordt er ook steeds beter in!


Op het Ici Paris ontdekte ik tal van mooie nieuwtjes. Ik weet letterlijk niet eens waar te beginnen met opnoemen... Het verslag volgt. Intussen nog even op de foto met collega bloggers.


Na het Ici Paris event ging ik meteen door naar de persopening van NYX. Fun & een prachtige manier om juni af te sluiten!

Hoe zag jouw maand juni eruit?