De eerste vakantiemaand begon niet zoals het zou moeten. Toch probeerde ik er een leuke maand van te maken en mij te omringen door mensen die mij dierbaar zijn. Even een terugblik op de maand juli.Een weekje nadat Pokémon GO uit was, besloot ik het ook uit te proberen. Tijdens een dagje Gent met mijn mama ving ik mijn eerste exemplaar. Ik ving ook nog twee producten van NYX Cosmetics en een Ikea kast.


De eerste keer dat ik een Ikea kast in elkaar zet. Pijntje in the ass...


Done!


Ik sprak af met Laura (EssentialHonesty) voor een gezellige avond. Zij is helemaal in de ban van Pokémon GO en besloot met mij enkele monstertjes te vangen.


Een dagje Pairi-Daiza. Echt zo mooi!


Ik ging twee dagen helpen met de verhuis van Bjorn (MaleAvenue). Hij heeft veel huisdieren, maar Piet konijn is toch het schattigst!


Een dagje welness bij Wu-Wei Kortrijk. Samen met Kirsten volop genoten van de dag. Even de stilte voor de storm want Kirsten gaat bijna trouwen... Spannend!


Even langs bij de boerenbond. Ik zag de nieuwe collectie fashionable schoenen hangen en moest ze even delen. Nee... helemaal fout, maar wel grappig!

Hoe zag jouw maand juli eruit?