Ik heb eeuwig gezworen dat ik niet zonder mascara de deur uitging. Luttele jaren later ga ik mascaraloos weg, maar enkel als mijn wenkbrauwen bijgevuld zijn. Zeg nooit: "nooit!" Intussen heb ik ook enkele mooie producten gevonden die elkaar perfect aanvullen.Ik trim mijn wenkbrauwen dagelijks bij. Ik verwijder babyhaartjes met een pincet van Anastasia Beverly Hills of met de Braun Facial Epilation. Het is een stuk makkelijker om elke dag een beetje werk te leveren, dan op het einde van de rit te moeten 'ontbossen'. Te lange wenkbrauwhaartjes knip ik met een nagelschaartje. Door met een spoolie de wenkbrauwen helemaal naar boven te kammen kan je makkelijk zien welke haartjes er weg moeten. Nadien kan je ze weer mooi in vorm kammen met dezelfde spoolie. Spoolies kan je apart kopen, maar zitten meestal standaard vast aan een wenkbrauwpotlood.


Met mijn blonde -en van ver bijna onzichtbare- wenkbrauwharen vul ik ze graag in met een gepast kleurtje. Voor blondines is de perfecte wenkbrauwkleur een tint die twee tinten donkerder is dan hun eigen haarkleur. Momenteel gebruik ik een bruine kleur die veel te donker is dan zou mogen, maar gezien ik dat nu het mooiste vind, lap ik die regel aan mijn laars. Het product dat mij momenteel het meest kan bekoren is het Brow Palette van de Eylure wenkbrauw collectie. Door de extreme pigmentatie breng ik hem graag aan met een wenkbrauw kwast van Boozyshop.

Mocht je meer willen weten over hoe om te gaan met je wenkbrauwen verwijs ik graag 
door naar de gids voor beginners: wenkbrauwen.
Hoe werken jullie de wenkbrauwen bij?