Mijn excuses, want ik heb weer kleding geshopt. Deze keer geen fluffy rok of zomerschoenen, maar kledij voor donkerder en natter weer. De laatste tijd kan ik mijn goesting vooral vinden bij H&M, dus daarom toon ik mijn bestelling en eindig ik (uiteraard) met een mooie kortingscode.Een wit hemd miste ik nog in de kledingkast. Wit en een kleuterklas gaan immers niet samen, dus draag ik het in mijn vrije tijd. Ik combineer het met een eerder gekochte choker ketting.


Met een jeansbroekverslaving kunnen jullie vast begrijpen dat ik erg weinig stoffen broeken in de kast heb. Ik was al geringe tijd op zoek naar een degelijke stoffen broek die ideaal was voor het werk en toch ook in mijn vrije tijd paste. Deze donkerblauwe broek met lichtblauwe strepen paste daar perfect bij en past ook nog eens bij veel kledij die nu al in mijn kast hangt.


Ik moet van mijzelf meer sieraden dragen. Ik heb erg mooie exemplaren in mijn juwelenkist zitten, maar meestal houd ik het bij een simpele ketting of kleine oorringen. Ideaal om een outfit op te fleuren en ze passen mijn dunne polsjes perfect!


Tot slot kocht ik een hemd dat perfect bij de broek past. De ruffeltjes waren even wennen, net als bij het witte hemd, maar je went er snel aan. Een mooie blauwe kleur, subtiele strepen en blauwe stippen.

Voor ik een online aankoop doe, ga ik even het web rond voor kortingscodes. Dit keer vond ik de gepaste H&M kortingscode op Acties.nl. Zo kreeg ik 10% korting op mijn hele bestelling. Gezien de aankopen erg recent zijn, kan je alles nog vinden in de webshop van H&M.

Hoe snel vullen jullie het winkelmandje bij H&M?