Halloween nadert met rasse schreden. Meestal ga ik niet echt in op het feest, op de blog toch niet, maar dit jaar kreeg ik wel een hele mooie samenwerking aangeboden. Ik mocht namelijk een hele outfit aan jullie voorstellen voor Halloween in het "Day of the dead" thema. Ook voor de make-up volgt er nog een tutorial!Het skelet kostuum past niet enkel bij Day of The death, maar kan ook gebruikt worden als je jezelf wilt tot een zombie. Vooral de tutu erbij maakt het geheel toch een beetje schattig - must love schattigheid. Bij de outfit krijg je ook nog een paar handschoenen de lekker warm aanvoelen. Het weer kan immers koud uit de hoek komen tijdens de Halloween periode. Om de handschoenen goed te matchen, combineerde ik ze met de skelet panty's. Een pruik en rode rozen diadeem maakten alles af!


Hopelijk vinden jullie mijn eerste Halloween outfit (ooit) leuk en worden jullie last minute geïnspireerd om er helemaal in te vliegen.

Vegaoo.nl

Happy Halloween