donderdag 6 oktober 2016

De herfst betekent...

We kunnen er niet meer onderuit: de herfst is er. Toch brengt de herfst ook heel wat aangename puntjes met zich mee. Ik zet even enkele daarvan op een rijtje.

Geurkaarsen
Vanaf het seizoen veranderde naar de herfst lag mijn eerste geurkaarsje al aan. Heerlijk om in mijn kaarsen collectie een fijn herfstig geurtje te kiezen, want het zorgt meteen voor de juiste sfeer.

Enkellaarsjes
De schoenen voor de herfst- en wintermaanden kocht ik al in de zomer. Dat wil zeggen dat ze al een tijdje gespaard in de kast lagen en ik ze nu eindelijk kan aantrekken.


Rode lipsticks
Ze kunnen het hele jaar door, maar passen toch vooral bij de donkere maanden. Hetzelfde gebeurt met de kleuren oogschaduw die veranderen naar rood, geel, oranje en bruin.

Herfstige hoezen
Ook het hoesje van de GSM kreeg een nieuwe cover. Zo zag ik dat mijn nichtjes hun Samsung Galaxy Note 7 hoesje en Honor 8 hoesje veranderden naar een herfstig exemplaar. Het zit hem net in die kleine veranderingen.

Nylonkousen
Dit is heel persoonlijk, maar eindelijk kan ik mijn melkwitte benen terug verdoezelen.


Dekentjes
Dit past heel goed bij de eerder vermelde filmavondjes en geurkaarsjes. Toch heerlijk om 's avonds een echte bomma te spelen en in een rolletje gedraaid te zitten.

Nieuwe herfstkleren aantrekken
Eindelijk is het OK om een lange rok aan te trekken, yes!


Soep drinken
Tomaten-, groente-, bouillon-, kippensoep... We love and want it all. Niet alleen lekker, maar ook ideaal om een beetje op te warmen.

Warme pantoffels
Ik speel een beetje vals, want eigenlijk draag ik mijn Unicorn pantoffels het hele jaar door.


Koffie drinken
Na 10u begint mijn maag te grommelen naar een koekje en koffie.

Filmpje kijken
Door het weer is het gedaan met de lange avonden buiten en moet je het binnen gezellig maken. Dat kan door een spel te spelen of een gezellige film te kijken. Zelf kijk ik enorm uit naar Halloween en de film Hocus Pocus (=kinderfilm). Misschien kan je zelf de avond creatief benutten door bijvoorbeeld een Pro Retina 13 inch hoes op de Macbook te plakken?

Verandering van de kleuren buiten
Deze moet gewoon in de lijst staan. De afgevallen bladeren, het mooie kleurenpalet die het voortbrengt, de eikels die er zijn (de herfstvruchten, hé) en de regen die tikt tegen het raam.

Zalig lang in bad
Heerlijk genieten van een warm bad met de nodige badproductjes.

Wat vind jij bijzonder aan de herfst?
© Laupropos | All rights reserved.