Kledij met bepaalde quotes verkoopt als warme broodjes. Toch zijn de meeste quotes vrij standaard en als er dan eens een originele opduikt, draagt iedereen 'em. Wat als we nu eens onze eigen unieke quote op een kledingstuk konden laten bedrukken en ook nog een goedkoop gediend waren? Het kan!


Ik koos ervoor om een sweater en T-shirt te laten maken. Met een quote, paint.net, een felroze achtergrond en de woorden: "Oops a Daisy" had ik meteen de ideale sweater. Past perfect bij mijn persoonlijkheid en staat ook nog eens lekker comfortabel. De kleur van de trui was iets moeilijker om te kiezen, maar uiteindelijk ging ik voor een lichtgrijs exemplaar. Als T-shirt ging ik voor een zwarte stof en standaard letters van de site. Na doorklikken merkte ik dat het mogelijk was om zilveren glitterletters te gebruiken... Score! Kent iemand het woord: "supercalifragilistic- expialidocious" nog? Een viertal dagen werden beide kledingstukken geleverd.


Een lekker warme comfortabele sweater. Ik ben zo blij met deze trui en weet nu al dat ik hem veel zal dragen. Hij valt iets groter uit dan verwacht, want de kleinste maat begint met een S, terwijl ikzelf een XS heb. Niet zo'n heel groot probleem, want een boyfriend sweater hoort nu eenmaal wat groter te zijn. "Het steekt niet af", zouden we hier zeggen.


Ook de T-shirt valt iets groter uit, maar kan leuk gecombineerd worden met een jeansbroek, leuke fancy schoenen en een bijpassende ketting. 


Ik ben echt fan van deze kledingstukken. Ze zijn uniek in hun soort, degelijk van kwaliteit en heel comfortabel om te dragen. Daarbij komt ook nog eens dat ze best meevallen in prijs. Voor een hyped quote leg je al snel €60 neer, terwijl je voor deze onder de €22 per stuk betaalt. Jullie mogen uiteraard nog een outfit post verwachten, maar ik wilde jullie toch even in spanning laten wachten...

T-shirt ronde hals black - € 22,00- 
Hoody sport grey - € 21,50-