Twee keer per jaar worden de expo hallen in Brussel omgetoverd tot een walhalla voor beauty lovers. Drie dagen kan je er alles vinden inzake nagels, make-up, verzorging, enzovoort. Voor beautybloggers betekent het vooral kennismaken met de gezichten achter de merken. Paul & Joe
Paul & Joe zit boordevol liefde en is gesofisticeerd. Het merk zag het licht in 2002 en heeft naast een vaste lijn ook limited editions. Momenteel haalde Paul & Joe de inspiratie bij de Looney Tunes.


ProNails
ProNails heeft hand-, nagel en voetverzorgingsproducten. Naast een lijn voor professionele schoonheids- en nagestylistes ontwikkelde het merk ook producten voor de schoonheidsbewuste consument.


PH Formula
PH formula is gebaseerd op de nieuwste technologie in huidvernieuwing. Het bevat actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong. Ook zorgen de dermatologische ingrediënten dat huidproblemen, huidveroudering, gevoeligheid, acne, rosacea en hyperpigmentatie aangepakt worden.


Make Up Forever
Het merk kennen we van de vele fashion shows. Ideaal voor creatieve zielen die graag eens spelen met make-up.


Mii MakeUp
Mii is een innovatief merk, volledig gebaseerd op mineralen, met een unieke en natuurlijke samenstelling vrij van parabenen, vulmiddelen zoals talk, schadelijke conserveermiddelen en is tevens dierproefvrij.

Karaja
Samen met dit merk heb ik nog een leuke verrassing in petto voor jullie, maar dat is voor later. Het merk legt de nadruk vooral op haar intense pigmentatie. Naast een vast assortiment verschijnen er ook limited editions.


L'Oyé
Heel toevallig kwam ik langs bij de stand van L'Oyé. Een gloednieuw merk dat zich door beurzen te bezoeken, probeert leven in te blazen. Het idee is simpel: een make-up stift die dient voor de lippen, wenkbrauwen en als liner. Er werd beloofd dat het product meer dan 24h blijft zitten en na een swatch kan ik vertellen dat het daadwerkelijk zo is.


Kryolan
Meer dan 60 jaar geleden zag Kryolan het licht in Duitsland. Het make-up merk werd eerst gebruikt in het theater en werd doorheen de jaren uitgebreid naar de schoonheidssector. Kryolan noemt zichzelf: gebruiksvriendelijk, dermalogisch getest en betrouwbaar, lange houdbaarheid op de huid, goede kleurintensiteit en -diversiteit, gemicroniseerde pigmenten en dierenproefvrij.


PUPA
Ik schreef al heel vaak over het merk PUPA en zet hen graag nog eens in de bloemetjes. De limited editions zijn om op te eten en ook de schattige kattencollectie mag er zijn.
De Estetika beurs gemist? Niet getreurd, want deze gaat twee keer per jaar door in Brussels Expo, paleizen 1 & 3 – Belgiëplein 1 te 1020 Brussel.