De grootste reden dat ik graag rondneus op de Estetika beurs is omdat ik telkens weer nieuwe merken leer kennen. Ik mocht al eerder producten van Karaja proberen, de limited edition Planets Collection bijvoorbeeld, maar kon nu ook producten testen uit de vaste collectie. Helemaal aan het eind van dit artikel mogen jullie ook een mooie verrassing verwachten.


Karaja is een make-up merk dat afkomstig is uit Bergamo (Italië). Het richt zich op vrouwen van alle leeftijden die graag spelen met kleur (in alle producten zit een intens kleurpigment) en met hun eigen persoonlijkheid. Het is een betrouwbaar merk die de beste geselecteerde ingrediënten gebruikt. Alle producten zijn hypo allergeen en dierproef vrij. 

Turboliner
Deze waterproof eyeliner geeft meteen een intense kleur af. Vooraf schudden zorgt ervoor dat het makkelijk is om aan te brengen. Het duurde wel enkele seconden om te drogen, zodat ik de kleur daarna verder kon opbouwen en nog intenser kon maken. Eenmaal gedroogd blijft hij goed zitten en gaat hij niet vlekken. Mocht deze kleur je minder aantrekken, kan je hem ook kopen in zwart of groen. 
.

Verder bestaat het borsteltje uit hele fijne haartjes die de applicator flexibel maakt. Na onderzoek bleek dit product ook ideaal voor contactlenzen dragers als personen met gevoelige ogen.


Selfie Magic Powder
Deze poeder dient om het gezicht vorm te geven. Helaas is dit exemplaar iets te warm voor mijn gezicht en daardoor gebruik ik hem enkel om mijn gezicht terug op te warmen na het aanbrengen van mijn contour. - Dan ga ik met een grote, fluffy kwast over de contour door de drie kleuren te mengen. De poeder is heel zacht, voelt fijn aan op de huid en blendt goed samen met andere producten. Intussen wil ik nog even mijn complimenten doen over het stevige doosje en mooie vormgeving van het product. Deze voelen erg luxueus aan.


Crystal Gloss
Karaja heeft in totaal 13 kleurtjes Crystal Gloss om uit te kiezen. Heel bijzonder aan deze gloss is de dikke textuur en het bijzondere borsteltje. Tijdens het aanbrengen van de gloss voel je meteen een dikke, gladde laag, maar tijdens het bekijken van de kleur bleef mijn natuurlijke lipkleur er toch door schijnen. Daarnaast is er ook een intens glanzend effect.


De applicator bestaat niet uit een sponsje, maar uit verschillende kleine haartjes. Het is de eerste keer dat ik zo'n soort applicator bij een gloss zie. Het werkt precies, is flexibel, maar is toch even wennen.

Selfie Magic Powder - Turboliner - Crystal Gloss

Colour Mix
Dit product bestaat uit een lippotlood en een gloss. Je kan ervoor kiezen om het potlood aan de randjes te gebruiken, maar dat gaat iets moeilijker gezien het potlood vrij dik is. Zelf ga ik liever helemaal over mijn lippen. Daar voel hij zacht en is niet uitdrogend voor de lippen. Je kan de matte kleuren op zichzelf dragen of erover gaan met de bijbehorende lipgloss. Deze is oranje van kleur en bevat heel wat glitters.


Ook hier keert de applicator met fijne haartjes terug.

Zonder gloss

Met gloss

Eye Fly Soft Eyeliner
Een waterproof eyeliner die, zoals alle andere producten van dit merk, erg gepigmenteerd is. De liner voelt boterachtig zacht aan en werkt daarom erg fijn. Hij laat ook een satijnen glans met lichte glitters erin achter.


De liner bleef probleemloos onder mijn oog zitten. Ik vervaagde hem wel lichtjes met een kwast (dat gaat makkelijk door de boterachtige structuur), maar toch ging bleef het pigment goed aanwezig. Op mijn waterlijn bleef het product niet zitten, maar dat doet geen enkel product.

Colour mix - Eye Fly Soft Eyeliner

Karaja liegt niet als het vertelt dat het vooral om goed gepigmenteerde producten gaat, want het intense pigment komt steeds terug. Dit zowel voor lip, als oogschaduw, lipproducten... Toch toont dit merk unieke elementen zoals de bijzondere applicators, bijzondere combinaties en originele limited editions. Ideaal voor personen met een gevoellig huidje. Geinteresseerd in deze producten? Dan verwijs ik graag door naar de site van Karaja voor meer info. Daar kan je ze ook online aanschaffen.

Turboliner - € € 14,30-
Selfie Magic Powder - € 25,40-
Crystal Gloss - € 15,80-
Colour mix - € 19,85-
Eye Fly Soft Eyeliner - € 11,10-

Ik mocht niet enkel deze producten uitproberen, maar mag er ook enkele weggeven aan één van jullie. Het gaat om 3 producten uit dit review met dezelfde kleuren. Hopelijk zijn jullie daar blij mee! De winactie loopt tot en met 6 december. Veel succes!

♥ Het setje bevat: 1 Turboliner, 1 Crystal Gloss en 1 Eye Fly Soft Eyeliner.

♥♥ Wat moet je doen? Like Dresses and Daisies op Facebook, share het winactie bericht en laat eronder een reactie achter waarin je twee vriend(inn)en TAGT.

♥♥♥ +2 door te volgen op youtube

♥♥♥♥ +3 kansen door te volgen op bloglovin', Instagram en Twitter (+1 per kanaal. Volg je de drie kanalen is dat +3)