Bezoekers vertellen mij af en toe dat ze op mijn aanraden een product gekocht hebben. Een grote eer natuurlijk, maar ik snap hun standpunt enorm. Ook ik lees blogs en krijg zo de mooiste producten op mij afgevuurd. Het was al heel lang geleden dat ik naar het Kruidvat ging, maar deze keer liet ik mij volledig gaan aan drie producten waarvan medebloggers gek zijn.


Catrice Liquid Camouflage 010 Porcellain High Coverage Concealer
In alle eerlijkheid moet ik vertellen dat ik niet meer weet wie mij deze tip gaf. Volgens mij komt dat omdat meerdere bloggers tegelijk gek waren op deze concealer en het vergeleken met de Urban Decay concealer. Het zou voor zijn prijs een bijna even goede dekking geven, dus zoiets moest ik gewoon testen. Intussen ben ik helemaal hooked, fan van de kleur en dekking. Ideaal om onzuiverheden te verdoezelen en het blauw onder de ogen weg te werken. Hij is nog eens portemonnee vriendelijk ook!


Essence Satin Touch Blush
Deze blush vond ik tijdens het bekijken van een shoplog van Eline Blaise. Zij kocht de drie Satin blushes die in de collecie van Essence te vinden zijn, maar ik ging enkel voor de Satin Coral versie. Ik wilde namelijk al een tijdje een nieuwe oranje tint -Ik doe net alsof ik er nog geen had- en daarom ging ik net voor deze. Deze blush zorgt voor een mooie satijnen uitstraling en zorg voor meer kleur in het gezicht. Het poeder voelt ook erg zacht aan.


Catrice Eye Brow Set 010

Het is al enkele jaren dat Vera Camilla staat te zwaaien met haar favoriete wenkbrauw setje. Ze vindt de poeder perfect passen bij blondines en makkelijk te mixen met elkaar. Ik had het setje al enkele keren in mijn handen tijdens een Kruidvat bezoek, maar legde het toch mooi terug. Ik heb immers al zoveel producten uitgeprobeerd voor de wenkbrauwen, dus dit zou vast niet beter zijn. Ik had het dus degelijk mis... De kleur past heel goed bij mijn blonde haar en heeft een grijswaarde in zich dat matcht bij mijn huidtype. De kleur is intenst gepigmenteerd, maar komt toch natuurlijk over op de wenkbrauwen. Meteen een grote favoriet na het eerste gebruik. Naast twee kleuren zit er ook nog een mini spoolie, pincet en wenkbrauw penseel in.

Links: zonder producten
Rechts: met producten

Zoals je wel merkt ben ik fan van deze drie nieuwelingen. Ik begrijp meteen waarom er zoveel rumoer rond was. En het fijnste aan de hele zaak is dat ze nog eens budget zijn. Ik hoefde in totaal €10 neer te leggen en ging helemaal blij richting huis. Mocht je meer artikels willen lezen als deze, verwijs ik graag door naar Producten op aanraden van... bloggers!


Welke producten kocht jij al op aanraden van bloggers?