Dit weekend kwam ik euforisch uit de hoek over mijn nieuwe kledingstukken. Ik had ook beloofd nog een outfit artikel te zorgen zodat jullie een goed beeld kregen erover. Kleding met een sterke quote erop is in, maar het is pas helemaal af als de quote 100% bij je past.


Een rasechte comfy sweater. Omdat deze zo losjes zit, is deze ideaal om op de bank te ploffen en te genieten van de dag. Toch draag ik deze even graag tijdens een shopping trip of andere alledaagse bezigheid. Ik combineerde het met de quote muts van de Teacups & Dresses collectie en glitterschoenen van Brantano.


Sweater/Goedkoop T-shirts bedrukken - Schoenen/Brantano
Broek/Mango - Muts/Teacupsanddressescollection

Ook de tweede outfit is aan de comfortabele kant - Moet wel, want de laatste dagen begint het snotteren en ziek voelen haar tol te eisen. Leve de herfst. Ik combineerde het met dezelfde broek als de voorgaande outfit en fijne (pantoffel-)schoenen.


T-shirt/goedkoop T-shirts bedrukken - Broek/mango
Schoenen/Primark - Horloge/Daniel Wellington

Heb jij al eens iets laten bedrukken?