woensdag 16 november 2016

De To Do List voor November

November is de maand voordat het hek van de dam is. Met tegenpool december (gekend voor Sinterklaas, kerst en Nieuwjaar) is november eerder somber. Gezien we heel graag die somberheid doorbreken, maken we even een Happy To do lijstje.


1. Investeren in een mooie beauty advent kalender. Er zitten dit jaar zoveel mooie exemplaren tussen dat het moeilijk wordt om te kiezen.

3. Een foute wintertrui kopen.

4. De kaskrakers van deze maand verorberen: Fantastic Beasts en Vaiana.

5. Op zoek gaan naar leuke decoratiespulletjes voor in huis (en voor de komende kerstperiode). Een kerstboompje voor in de klas schafte ik eerder aan, dus deze kan ik ook gebruiken voor in huis.

6. Mijn huidje soigneren met gezichtsmaskertjes. Ik heb er nog een heleboel staan en ze staan te popelen om gebruikt te worden.

7. Een grote canvas kopen en aan het schilderen slaan. Ik kan zo genieten van het tekenen en schilderen, maar merk dat ik er de laatste tijd weinig tijd voor heb. Het is hoog tijd om tijd te maken, dus.

8. Een nieuwe 15 inch MacBook Pro hoes kopen als kerstcadeau voor mama. Hetzelfde geldt voor de telefoon van papa, gezien zijn Sony Xperia E5 hoesje aan vervanging toe is. Gelukkig zijn er online veel aanbiedingen waar je mooie acties kunt vinden, net zoals bij een Xperia XZ case.

9. Beginnen met het doen van inkopen voor kerst en Sinterklaas, want het komt er wel heel snel aan. Ik mag ook voor de eerste keer sinterklaasspeelgoed kopen voor mijn kleuters. Ik kijk er erg naar uit.

10. Heel veel Yankee Candle geuren branden. Ik had er tijdens mijn laatste trip naar Amsterdam wat gekocht en zit sinds die tijd uit te kijken naar het moment dat ik ze mag gebruiken.

Wat staat er op jullie november lijstje?
© Laupropos | All rights reserved.