Afgelopen woensdag mocht ik de winkel van Otentic opnieuw bezoeken. Tijdens het vorige event profiteerde ik ervan om aan enkele geuren te ruiken, maar deze keer mocht ik volledig los gaan. De winkel staat vol met de lekkerste parfums, dus heeft voor iedereen wel wat wils.


Het juiste parfum kan zorgen voor een bepaalde indruk, een bepaalde herinnering ... Otentic wil haar klanten parfums laten ontdekken die helemaal aansluiten bij hun behoeften. Daarom stellen ze 8 parfumstijlen voor die elk nog eens onderverdeelde geuren hebben: Fyori, Sedux, Elegantia, Sensuali, Lemonia, Grasslands, Aguamondo en Arborath. In totaal zijn er dus 64 geuren om uit te kiezen.


Bij elke stijl kan je een touchscreen vinden. Met een simpel klikje kan je meer lezen over een bepaalde geur, de ingrediënten, de inhoud, enzovoort. Nu zullen jullie wel begrijpen dat het heel erg moeilijk is om tussen 64 parfums een keuze te maken en daarom komt Otentic met een leuk nieuwtje... de Carrousel. Een leuke manier om meteen meerdere geuren te leren kennen en zo voor elke gelegenheid geparfumeerd te zijn. 


Persoonlijk vond ik de ervaring die de winkel met zich meebrengt erg uniek, gezellig en leerrijk. Zo vond ik geurtjes waarvan ik eerder dacht dat ik ze niet lekker zou vinden. Het duurde niet lang voor ik een praatje sloeg met de persoon naast mij a la: "Vind jij die geur ook zo goed?" Een hele zoektocht, maar al snel had ik vijf geuren gekozen die mij helemaal lagen. Even wat sfeerbeelden:


Welke geuren ik koos, hoe de Carrousel mij ligt en meer lezen jullie later op de blog. Hij staat momenteel al standaard in de badkamer, dus dat is volgens mij een mooi tipje van de sluier. Ik kijk met heel veel plezier terug op deze ervaring.

OTENTIC ANTWERP
Volkstraat 43, 2000 Antwerp

PERFUME STORIES
Grote Markt 19, 2000 Antwerp

OTENTIC AMSTERDAM
Keizersgracht 233, 1016EA Amsterdam