Wist je dat het mogelijk is om make-up met enkel water te verwijderen? Ik had al eerder gehoord van de vernieuwende beauty gloves, maar mocht nu ook aan de levende lijve ondervinden of zo'n gadget werkt of niet. Het verdict lees je in volgend review...


Door het gebruik van de zilveren vezels en een bepaalde microvezel kan de make-up verwijderd worden zonder cleansers en zonder de huid te irriteren. Zilver was lang gekend als antibacterieel middel. De normale hydratatie van de huid, gecombineerd met lucht, zorgt ervoor dat het zilver positief geladen iconen (Ag+) tegen de negatieve bacteriën en microben ingaat.

De beauty glove wordt geleverd in een klein doosje met een staander en zakje. Het staandertje is ideaal om de beauty glove na gebruik/wassen op te laten drogen. Wassen kan met marseille zeep en baking soda.


Gezien de handschoen twee zijden heeft, was het nodig om vooraf de bijsluiter te lezen. De make-up verwijder je met het zwarte gedeelte. Scrubben kan met de achterkant waar het zilver in verwerkt zit.

Een licht make-upje op een vrij mottige dag. Mijn excuses.

Ik ging over mijn hele gezicht heen: ogen, gezicht en nam ook mijn nek mee. Daarvoor gebruikte ik warm water, maar de bijsluiter beschreef dat je ook een favoriete cleanser kunt gebruiken. Het gevoel dat ik toen op mijn huid had was zacht. Daarna besloot ik ook meteen de huid te scrubben met de zilveren vezels. Hierdoor verwijderde ik dode huidcellen en voelde de huid verfrissend en tintelend aan. Een beetje een vervelende tinteling, maar na een kwartiertje was deze over.


Zoals jullie zien, is mijn make-up wel degelijk verdwenen met enkel dit doekje en wat warm water. Toch grijp ik niet altijd naar dit doekje met als reden dat ik moeite heb om afstand te doen van mijn cleanser en doodgewoon wattenschijfje. Het is maar een kwestie van voorkeur. Mocht je zelf interesse hebben in deze gloednieuwe methode om make-up te verwijderen mag ik jullie een kortingscode aanbieden van 20%! Enjoy en gebruik dressesanddaisies bij afhandeling. Pas op: deze is geldig bij de eerste 5 kopers!

ISI The beauty glove | € 29,90