De feestdagen brengen niet enkel gezelligheid, familie, liefde ... met zich mee, maar ook enkele typische dingen. Intussen wil ik jullie hele fijne feestdagen wensen. Hier is het momenteel oefenen geblazen met het nieuwjaarsgedichtje, genieten van elk moment en uitkijken naar de aankomende kerstvakantie.

Top 10
Liedjes die al jaren meegaan, worden vanonder het stof gehaald. Mariah Carey (all i want for christmas is you) -Still waiting for prince charming-, Wham (last christmas) -Prince charming gave your heart away-, Chris Rea (driving home for Christmas) -100% batterij door de autolader, want anders kan je de top 10 kerstliedjes niet meer afspelen- ... passeren uiteraard de revue.

Verzenden van berichten
We proberen iedereen te contacteren voor de beste wensen. Er zijn nog heel veel personen die een kaartje sturen, maar er zijn er nog meer die het via een berichtje doen. Tijdens het versturen hebben we ook al te graag een mooie cover errond zoals bij de MacBook 12 inch hoes of bij de Redmi Note 3 cover (tip!).

Buikje rond
Je mag bij iedereen aan tafel schuiven. Normaal hebben we genoeg met een snelle hap, maar met kerst is dat een hapje, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Ook de drank begint rijkelijk te vloeien, dus duid vooraf zeker een BOB aan.

Cadeau's shoppen
Elk jaar mogen we een perfect cadeau uit gaan kiezen. Echt geen makkelijke klus, dus al snel grijp je naar een onpersoonlijke bon. Vorig jaar maakte ik een groot artikel met kerstcadeau tips, dus dan verwijs ik daar graag naar terug.

Een goed doel steunen
Tijdens de kerstperiode denken we aan personen die het minder goed hebben, dus proberen we deze op een bepaalde manier te steunen. Zo is er de warmste week van Music for life, bijzondere producten die een deel schenken van de opbrengst, enzovoort. Zo kunnen we allemaal ons steentje bijdragen en een lichtje zijn voor elkaar in deze donkere tijd.

Wat vind jij typisch voor de feestdagen?