maandag 12 december 2016

Een dagje shoppen in Lille (mini kerst shoplog)

Door Sinterklaas en de kerstdagen is het best druk geworden. Toen mijn mama vroeg om even uit te blazen en een gezellige halve dag te gaan shoppen, kon ik geen "neen" zeggen. Het was al lang geleden dat we een bezoekje brachten aan Lille (Rijsel), maar het bleek erg de moeite te zijn door de kerstsfeer  die er rondhing. Om die sfeer door te geven, deel ik graag de kerstige geshopte spullen met jullie.


Nieuw in Rijsel is de komst van Primark in Euralille. De winkel is best groot en het was even wennen voor we door hebben waar alles lag. Ik nam een winterse jurk, foute kersttrui, lange plooirok en kerstig armbandje mee. Daar volgt snel een outfit post van, dus stay tuned!


Er waren heel wat nieuwe winkels te vinden zoals NYX make-up, Sostrene Grene, KIKO ..., maar de grootste aandacht ging toch naar Sephora. Ik mocht mijzelf eens trakteren en vond een wel heel bijzonder merk in de winkel: Anastasia Beverly Hills. Als grote highlight lover nam ik het Moonchild palet mee. Het was even twijfelen tussen Becca in samenwerking met Jaclyn Hill, maar ik ben toch blij dat ik voor deze ben gegaan. Zo mooi!


Tot slot vond ik in een klein cadeau winkeltje een Yankee Candle (met heel veel geuren) en Bomb Cosmetics hoek (met ook de kerstcollectie). Ik nam een wax melt in de geur Snowflake Cookie en een bruisbal mee.


Heel veel heb ik niet geshopt, maar wat ik bij heb, vind ik helemaal geslaagd. Ik ga zeker snel terug naar Rijsel, want de halve dag was veel te kort. Het mocht langer geweest zijn... Misschien in de maand februari gezien Sephora dan het merk Kat Von D zal verkopen (tip!).

Heb jij al kerstige dingen geshopt?
© Laupropos | All rights reserved.