In de voorgaande shoplog konden jullie zien dat ik een bezoekje bracht aan Euralille. Daar zit een gloednieuwe Primark gevestigd, dus wilde ik die wel eens ontdekken. Het werd een ontdekking met vooral kerstige kleren en accessoires.


Mijn liefde voor plooirokken is nog niet helemaal over en dit is momenteel al mijn tweede exemplaar in de kast. De rode die ik al had, zou ook passen met deze outfit, maar gezien ik die niet in de Primark heb gescoord, leek het niet ideaal. De kersttrui heeft korte mouwen en is vrij kort. Toch is hij best heerlijk warm en combineer ik met een bordeaux topje eronder.

Primark/Kersttrui/Top/Plooirok/Armband - Schoenen/St.Oliver

Als accessoire koos ik voor een kerstige armband met bijzonder schattige bedeltjes en als schoenen glitter-exemplaren van St. Oliver.


Hangt er bij jullie een foute kersttrui in de kast?