Elk jaar opnieuw is het een hele zoektocht om het perfecte jurkje te vinden. Ik kon naar de stad geweest zijn, maar vond het fijner om dit jaar online mijn zet te wagen. Ik zag dat De Bijenkorf heel wat feestelijke jurkjes in het assortiment had, duidde mijn kleur, maat en prijsklasse aan en het was snel geklonken.


Jullie weten intussen wel dat ik van fluffy jurkjes houd. Ik had al het hele rijtje af gegaan naar korte jurken, maar vond toch niet  helemaal wat ik wilde. Uiteindelijk ging ik voor een iets langer exemplaar in een bordeaux kleurtje. Ideaal voor bij blonde types, maar gezien deze ook in het zwart verkrijgbaar is even wikken en wegen. Zwart is immers tijdloos, bordeaux eerder kerstig.


Combineren deed ik met stevige zwarte hakken (= kwestie van niet af te gaan op de dansvloer), een metallic clutch en bos gekrulde haren. Toen ik in de SALE keek merkte ik ook nog korting bij Blond Amsterdam. Het bordje van het merk leek mij ideaal voor de uitzet, dus gooide ik hem ook in mijn mandje.

Mocht je zelf nog op zoek zijn naar een mooie jurken raad ik deze webshop aan. Ik deed mijn bestelling op 23 december en kreeg alles op 24 december (mijn verjaardag) geleverd! Mooie service en tegelijk een extra surprise op een gezellige kerstdag.

Hoe ziet jouw feestelijke outfit eruit?