Wat is het weer van aangenaam naar ontzettend koud gegaan. Volgens mij mogen we allemaal een kwartier vroeger opstaan om 's morgens de vrieskou weg te krabben aan de auto. Een werkje die ik liever links laat liggen, maar toch best noodzakelijk is om tot op het werk te raken. Om de winter blues te doorstaan, besloot ik mij een nieuwe outfit aan te schaffen.


Bloes Vero Moda - Broek/ONLY - Sneakers Dorothy Perkins

Deze keer ben ik voor een combinatie gegaan die ik wil dragen op het werk. Tijdens het werken vind je mij altijd in een degelijke broek, gecombineerd met een leuk bloes/trui en platte schoenen. Wat deze outfit vooral bijzonder maakt is de diepe V-hals waarin kant verwerkt zit en p de achterkant is een opening in de vorm van een druppel. De schoenen zijn wel heel erg aanwezig gezien de vele glitters.


Alle kledingstukken in dit artikel zijn afkomstig van Zalando en zoals goede gewoonte deel ik ook nog een handige kortingscode. Mocht je van plan zijn een iets grotere bestelling te doen, komt deze goed van pas! Altijd fijn om enkele euro's te sparen, hé, mocht je net het perfecte kledingsstuk vinden en hij net buiten de solden valt. Typisch...

Wat draag jij het liefst voor het werk?