maandag 16 januari 2017

Opgemaakte producten #3

Opgeruimd staat netjes! Persoonlijk vind ik het niet altijd even tof om een opgemaakt product in de vuilbak te kieperen. Vaak zijn het producten die ik met veel liefde gebruikt heb en misschien zelfs ga missen. Daarom blik ik even terug op die opgemaakte producten.


NIVEA - Ik maakte opvallend veel producten van Nivea op. Mijn make-up haalde ik er het liefste af met de micellaire doekjes van het merk. Deze dienen zowel voor de ogen, gezicht als de lippen en bevatten net genoeg product zodat het achteraf niet al te vettig aanvoelt. De Nivea hairmilk vond ik heel aangenaam voor -can you guess- het haar. Hij geurt naar de bekende Nivea geur en maakt mijn haar heerlijk zacht (in combinatie met de conditioner). Verder haalde ik onzuiverheden weg met de clear up strips.

Derma huid tonicum - Nadat ik mijn huid reinigde met de nivea doekjes ging ik er nog eens over met de huid tonicum. Deze is ideaal om de huid te ontvetten en klaar te stomen voor de dag- of nachtcrème.

Origins Ginzing - Dit product kwam in heel wat favoriete artikels terug, dus het kon niet anders dat dit potje snel uit zou zijn. Voor 't moment ben ik bezig aan mijn tweede potje en deze gaat (net als het eerste) als een trein. Hij voedt mijn huid intens, dringt snel in en ruikt naar verse appelsienen.

The Body Shop Italian Summer Fig - Dit parfum heeft frisse topnoten en tegelijk ook het bloemige voor een vrouwelijke toets. Het geurtje werd snel ingepalmd door mijn mama die er meteen een grote favoriet van maakte. 

FA Deodorant - Ik heb al  heel wat FA deo's opgebruikt waardoor jullie wel inzien dat het mijn meest favoriete merk voor deodorants is. Ik heb al heel wat geurtjes en kleurtjes uitgeprobeerd. Dit geurtje was wel in orde, maar geen al te grote uitspringer naar mijn mening. Ik ben dan ook meer fan van zoete/bloemige geuren.


Welke producten hebben jullie laatst opgemaakt?
© Laupropos | All rights reserved.