Daag 2016 en welkom 2017. Eerlijk gezegd had ik wel nood aan een nieuw jaar. Een nieuw begin en nieuwe uitdagingen, dus we vliegen er met veel plezier in. Maar eerst blik ik nog even terug naar mijn persoonlijke picture post van december.De Sint kwam op bezoek op school. Een hele belevenis voor de kinderen en iets waar ze lang naar uitkijken. Helaas mocht de Sint niet direct zitten... Zotte piet.


Ik was te gast bij de Beauty Days. Er staan jullie heel wat nieuwtjes op te wachten!


Het is niet evident om foto's van mijn werk te delen, maar dit verdient toch een plaatsje op deze site. Er is namelijk een buitenklasje voorzien op school en gezien ik de jongste groep heb even zoeken. We gingen op pad en deden er een activiteit. Het was een groot succes en echt genieten. Ik vervaagde even hun gezichtjes voor de privacy.


Ik ging op bezoek bij Laura (Essential Honesty) voor een middagje gezelligheid. Ook de kat was volledig in de juiste stemming.


Een namiddagje kringloopwinkelen met mijn tante. Het kringloopwinkel-, rommelmarkt-, vintage-... bloed hebben we allebei. De appel valt nu eenmaal niet ver van de boom.


Ik maakte peuterproof kerststal poppetjes. Zo konden mijn kindjes het kerstverhaal naspelen in de klas.


Pakjes maken voor de kleuters! Altijd gezellig bi het kerstfeestje!


Hé het is ok om een bouwvakker als papa te hebben. Ik had het pas door na het douchen.


Nieuwjaar vierde ik dit jaar niet thuis, maar in de Ardennen met een gezellige bende. We gingen even langs bij Durbuy (het kleinste stadje van België).


Nogmaals een kiekje uit de Ardennen.Afsluiten doe ik met een knipoog van mijn hamster. Hij zat zo schattig te kijken naar hoe ik dit artikel typte, dat ik er een foto van moest nemen. Hij draaide net weg met volgende knipoog foto tot gevolg.

Hoe zag jullie maand december er uit?