zaterdag 11 februari 2017

4 leuke dingen van afgelopen tijd

"Wat kan ik hard zeuren.", was wat ik mijzelf voorhield toen ik weer eens bezig was met op te noemen wat fout ging. Daarom dat ik verplicht moest neerzitten om eens op te schrijven wat wél goed ging. Kwestie van die winter blues een beetje kwijt te spelen, dus ik raad jullie aan om eens hetzelfde te doen. Je staat ervan versteld hoe snel je 4 leuke dingen kunt bedenken.


Wellness Academie - Vanaf nu kan ik mij eigenlijk geen amateurtje meer noemen op vlak van make-uppen, want ik volgde een cursus visagie bij Wellness Academie in Drongen. Een tweedaags opleiding die vol zat met nieuwtjes en handige trucjes over hoe make-up op een correcte manier aangebracht moet worden. Ik leerde ook heel wat lieve mensen kennen en mocht ook les volgen van een getalenteerde visagiste. Toevallig naast een make-up fanaat ook een kleuterjuf. Goed volk daar! Ik ben momenteel bezig met het schrijven van een uitgebreid verslag, zodat jullie bij twijfel meer te weten komen over het hoe, wat, wanneer, enzovoort.

Daag winter blues - De winter blues zijn voorbij. Achter de feestdagen valt echt alles en iedereen in een dip. Door de eerste zonnestraaltjes merk ik dat die dip bijna voorbij is en daar ben ik erg blij om. Daarnaast kreeg ik ook heel wat leuke persberichtjes binnen waarvoor ik sta te popelen om ze te delen. Een nieuw begin, eigenlijk...

Appartement gaat vooruit - Sinds begin januari zijn we volop in de weer met het verbouwen van mijn gekochte appartementje. Alles werd eruit gehaald en opgebouwd vanaf 0. Vermoeiend, pijnlijk, maar we blijven doorzetten, want vanaf nu kunnen we weer opbouwen. Het verven, plaatsen van de gloednieuwe keuken en betegelen van de badkamer is niet meer veraf.

Flits! - Heel wat van jullie zullen het niet gemerkt hebben, maar ik heb een tijdje foto's moeten maken voor de blog met mijn oude camera. Dat gaf heel wat wazige foto's als gevolg, maar nood breekt wet als je nieuwe camera kapot is. Sinds twee dagen heb ik hem terug en de liefde is nog zo groot. Wat ben ik blij dat ik weer mooie foto's kan maken.

Wat zijn jouw 4 leukste dingen van het moment?
© Laupropos | All rights reserved.