Deze blog heet niet voor niets Dresses and Daisies. Wat was ik blij toen ik zag dat de nieuwe lentecollectie van Esprit heel wat bloemen en jurken bevat. Ik ging op zoek doorheen de website naar de meest mooie exemplaren en deel daarvan enkele stukken met jullie. Zo zijn ook jullie ook helemaal klaar voor de lente!


Bloemige jurkjes
De jurkjes van de collectie worden overspoeld door bloemen. Deze zitten dicht tegen elkaar op de stof gedrukt, waardoor je even dichter moet staan om de bloemen goed te zien. Toch is de kleding draagbaar voor op het werk en zijn de gekozen kleuren subtiel en alledaags. De bloemen zorgen dan net voor dat tikkeltje meer wat we zoeken.

Jeans
Het leuke aan jeans is dat je het stofje nooit beu wordt. Het zorgt meteen voor het gevoel dat je krijgt als het weer mooier is. Combineer het stofje in een keurig jasje, dat ondergedompeld werd onder de patches, of met een vrouwelijk schouderloos jurkje.

Sandalen
Geef de voeten wat lucht en trek een paar sandalen aan. We kunnen weer de voeten assorti laten gaan met de handen door een likje nagellak aan te brengen. Het is natuurlijk niet evident om het perfecte sandaaltje te vinden, maar als je voor een neutrale kleur gaat die bij elke outfit past, zit je helemaal goed. Ik koos uit de collectie een zilveren paar met grote ‘diamanten’.

Overal cognac
Eindigen doe ik met een kleurtje en niet met het goed gekende drankje. De cognac kleur komt terug in heel wat accessoires zoals handtassen, maar ook in schoenen, hoofddeksels en. Het fleurt een iets fletsere outfit meteen op en past perfect bij de bloemen- en jeansoutfits. Ik koos een iets kleiner tasje uit met een lange schouderriem. 

Wat hangt in jouw kast deze lente?