De derde maand van het jaar zit er weer op. De maand van de lente, korte rokjes en sprookjesachtige avonden. Ik neem jullie graag mee om een kijkje te nemen in de maand maart!Een dagje gezellig shoppen met mama in Gent. Ik vind het altijd zeer interessant om deze twee kraampjes te bekijken. Je weet maar nooit dat er plots een slag of stoot is. - Voor de Nederlandse lezers: deze twee verkopers verkopen allebei neusjes (=snoep) met alle concurrentie vandien.


Ik heb al heel wat voor mijn nieuwe stek gekocht, maar toch blijft het vinden van het perfecte badkamermeubeltje moeilijk. Ook in de Ikea hadden ze niet wat ik zocht, maar deze tekenmodelletjes vond ik wel iets hebben. Een flauwe plezante moet ze zo gezet hebben (wasn't me...). Heyyy Hoooo Heeyyy Hooo!


De lente komt er aan en dat betekent ook dat het bijna Pasen is! Ik ging met mijn klasje eitjes rapen in de tuin van de school.


We oefenden ook nog eens de kindtekeningen via tekenfund. Er is niets zo mooi als kopvoetertjes!


Ik werd uitgenodigd voor de avant première van Disney's Belle and the Beast. Een grote eer om als één van de eersten zo'n mooie film te bekijken! Het werd een avondje puur genieten. Als afsluiter kregen we in een prachtige zaal in Théatre du Vaudeville een heerlijke cocktail en een roosje aangeboden. We hebben de roosjes de hele terugrit zitten bewonderen.


Je weet dat het lente is als er lammetjes in de wei naast het huis van je nicht staan! Hoe cute!


Waregem stippelde een mooi kunstroute uit die ik als creatieveling graag volgde. Het werd een gezellige, maar koude, avond (met kunstige foto).


Naar jaarlijkse gewoonte was ik van de partij als 'pers' op de Goed Gevoel beurs. Altijd heel gezellig, met veel eten en deze keer kon ik zelf een knappe BV meepikken. Ik nam mijn vriendinnetje gezellig mee die dag. Verslag volgt!


Een mega grappig topje op de beurs. Niet toepasselijk voor op het werk, maar zeker draagbaar op een vrije dag. NIKS MOET! MOET JUST NIKS! (hilarisch)


Ik schilderde samen met een lieve collega een Jules op de muur op het nieuwe slaapplekje op school. Het werk was helemaal af tot ik begon aan het mondje... zo jammer! Ik pas het deze vakantie nog aan.


Gezellig tafelen met de liefste mensen. Een erg mooie afsluit van de maand.

Hoe zag jullie maand maart eruit?