Het is eindelijk lente. De eerste nestjes worden gemaakt, eerste zonnestraaltjes schijnen op onze bol en... Blijkbaar is het lente gevoel toch niet helemaal aanwezig door het mottige weer. Omdat ik niet kan wachten om mijn rokjes uit de kast te halen, besloot ik ze te doen passen met de kleur van de wolken: zwart.Ik combineerde een topje met bloemenmotief met een kokerrokje en zwarte schoenen. Deze outfit is vooral bedoeld voor een vrije dag, een uitje met vrienden en vooral als het iets mooier weer is. Op de foto's draag ik dan wel geen panty, maar moest ik nu naar buiten gaan zou die zeker aanwezig zijn. Voor nu trakteer ik jullie op een paar sneeuwwitte benen - cheers!

Primark/top/bril/handtas/kokerrok- Lippen/The balm meet matte hughes

Voor bloemenliefhebbers is het momenteel feest om te gaan shoppen, want de bloementrend is helemaal hip. Zo krijgen felle bloemen een mooi plaatsje op een simpel kledingstuk en maakt het zo erg bijzonder. Verder probeerde ik de outfit wat kleur in te blazen met een blauwe zonnebril en ook in de handtas kan hetzelfde blauw terugvinden.


Verlangen jullie ook zo naar mooier weer?