Waar het hart van vol is, loopt de mond van over en staat het huis vol van. Zo ging het ongeveer bij mij en de liefde voor Disney. Omdat Disney laatst haar nieuwste film van Beauty & The Beast in de zalen bracht, besloot ik er nog een extra artikel in die sfeer aan te wijden.


De mooiste Disney Quotes
Dat Disney in haar films heel wat waarden en mooie gezegden steekt, is een feit. Door de mooiste quote te zoeken en deze te verwerken in een mooie sticker heb je een originele vulling voor een muur. Zelf bracht ik een quote aan op mijn laptop. Als je wilt weten hoe ik de sticker maakte, verwijs ik graag door naar: DIY Quote Laptop Sticker.


Overal Disney speeltjes
Golliath Toys & Disney brachten een tijdje terug een collectie uit waar Finding Dory (net als in de film) in een koffiekan ronddobbert. Ik vond het zo'n leuke gadget dat ik besloot hem een vast plaatsje te geven in de slaapkamer. Grote voordeel hiervan is dat je het visje niet kunt vergeten eten geven!


Magische dromen
Ook voor ramen bestaan er heel wat decoratieve spullen om er een gezellige toets aan te geven. Hierbij denk ik meteen aan stickers, maar ook rolgordijnen met de meest favoriete Disney films. Zo heeft het merk VELUX erg passende verduisteringsgordijnen om de meest magische dromen te zorgen.


Tsum tsum knuffels
Deze kleine schattige knuffelbeertjes vonden al op verschillende plaatsen hun vaste stekje. Zelfs in de auto kan je er een paar vinden zodat ik altijd en overal de Disney vibe mee heb. Af en toe schaf ik er een aantal nieuwe aan om een nieuwe look te zorgen en het is al helemaal een wedstrijd om de limited editions te strikken.


Hoe breng jij Disney in huis?