Terwijl de zon haar uiterste best doet om iedereen een stralende dag te bezorgen, typ ik dit favorieten artikeltje. Misschien net daarom dat de producten die ik voorstel een zomers tintje hebben. Dit zijn de favorietjes van de maand mei!


Nivea Creme Oil pearls - Deze zachte geur heeft de geur van kersen gemixt met een nivea geur tintje. Hoe dan ook: heerlijk en zacht op de huid. Doordat deze olie bevat ideaal voor droge huidjes, dus extra verzorgend tijdens de warme maanden.

Hairmilk - Ik was al een tijdje fan van de hairmilks van Nivea, maar gezien deze nu te verkrijgen is voor verschillende haartypes deel ik hem nogmaals. Deze maakt het haar heel zacht, in combinatie met de conditioner, en geurt lekker naar de oeroude Nivea geur.

Yves Rocher Felt Tip Eyeliners - Tijdens het Yves Rocher Bohemian Chic Summer Night event kon ik kennis maken met deze liners. Ze zijn intens gepigmenteerd en blijven fijn zitten. Er volgt nog een review, dus excuses voor het wachten. Coming up! I promise!


Cien Body Lotion - Eigenlijk zou ik deze niet mogen vermelden, maar ik vind  hem zo fijn dat ik het toch doe. Deze Tropical Summer limited edition bevat heel wat fijne producten zoals: body butter, voetcrème, voetspray, enzovoort. Vooral de body lotion kon mij bekeuren. Een heerlijke grote bus met een handige pompflacon. Ik maakte een uitgebreider filmpje over LIDL Beach waar ik meer producten van Cien in handen kreeg.

Yves Rocher Collection été Eau de toilette - Een heerlijk zoetig zomergeurtje met een melange van citrusvrucht en zomerfruit in combinatie met frisse munt. Hiervan is ook een haarspray en douchegel van te verkrijgen, dus stay tuned voor meer.

Sol'esta huile or precieux de polynesie huile de monoi-coco de tahiti - Olie is altijd een goed idee voor personen met een droge huid. Deze kan zowel voor de huid, haar als gezicht dienen, maar ik gebruik hem vooral op mijn haar glanzend en zacht te maken. Intussen geurt hij ook erg lekker!

Filorga Hand Cream - Filorga is een duurder merk dan waar ik normaal zou over schrijven, maar ik vond het toch de vermelding waard. Het zorgt ervoor dat de handen gevoed worden, heeft een anti-ageing effect, past perfect bij elk huidtype en verzorgt intussen ook de nagels. Voelt iets vettiger aan op de huid, maar dringt wel heel snel in.

Essence Metal Shock - In april kocht ik twee exemplaren uit de metal shock collectie van Essence. Ik vond ze allebei heel fijn, maar toch droeg ik vooral Purple Pistol. Vooral is echt een understatement, want ik droeg hem heel vaak... Een vampy-paars-rode kleur dat een outfit meteen helemaal kan maken! 


Hadden jullie specifieke favorieten deze maand?