Daar issie dan: de laatste schoolmaand. Even schrikken, langzaam afscheid nemen, maar intussen terugblikken op de maand mei. Een maand vol met leuke launches, gezellige dagen en de allerleukste stap: het verhuizen naar mijn eigen stek.


^Eindelijk korte rokjes! Eindelijk!

^We werkten het thema Goudlokje en de drie beren uit in de klas. Ik kon het niet laten om iets te schilderen op het raam. Geslaagd? Wat vinden jullie?

^Ik werd uitgenodigd door Yves Rocher om de nieuwe collectie te bewonderen. Het bleek een heus bloemenevent te zijn (bloemen = liefde) met bloemen in het haar, eten en een DIY! Nogmaals bedankt voor de fijne avond!

^Moederdagcadeautjes inpakken voor de klas like a boss! Was wel een dagje werk...

^Toen was het zover... Ik mocht eindelijk verhuizen naar mijn nieuwe stek. Ik voelde mij snel helemaal thuis. Ik heb nog niet alle meubels (blijkbaar heb ik een moeilijke smaak), maar ik probeerde hier en daar toch een decoratieve toets te geven. Ik meng vintage met modern en ben een crazy plant lady in spe.

^Ik kreeg een mandje vol met lekkers. Een echte surprise bij het thuiskomen. Bedankt!

^In de kleuterklas vieren we de verjaardag van de kinderen. Zo mogen ze een ballon kiezen, zingen we liedjes en mogen ze kaarsjes uitblazen. Gezien ik daar nog geen degelijk taartje voor had, besloot ik er eentje te maken.


^Lidl opende haar beach house om te proeven van cocktails, spelletjes uit te lenen en dat allemaal op een super fijne locatie. Ik ging er eens langs om het ook mee te maken. Een mini vlog over het #LIDLBEACH event vind je hier.

^Laura en Bjorn kwamen langs om mijn nieuwe appartementje te bekijken. Het werd een gezellige dag. Nogmaals bedankt voor de taart! ;)

^Cactussen spotten in een plantenzaak.

^Een schoolreisje naar de kinderboerderij. Een hele fijne dag waar de kindjes pompaf terug van kwamen. Alsook de juffen die geen "PAF" meer konden zeggen.

Hadden jullie ook een fijne maand mei?