Door de bloggerjaren heb ik al heel wat producten zien voorbij komen. Bepaalde daarvan zijn bijzonder saai, maar heel wat hebben zo'n mooie verpakkingen dat ik er problemen mee heb om ze te gebruiken. Je zou maar het mooie printje beschadigen met een lompe kwast, nietwaar?


I Heart Makeup Unicorn Heart - Deze highlighter kocht ik net voor de feestdagen en heb ik intussen al een paar keer gebruikt. Het gaat niet om overspray, maar dan nog zorgt het idee dat deze ooit op kan raken ervoor dat ik hem niet heel vaak durf te gebruiken. De kleurtjes kunnen afzonderlijk gebruikt worden of in één veeg. Een prachtig aanwezige highlighter die nog steeds te koop is bij Kruidvat! Zeker en vast een exemplaar die helemaal meegaat met de unicorn-rainbow trend.

Physicians Formula Happy booster blush - Deze blush bevat zoveel hartjes dat je er meteen blij van wordt. Het is een iets duurder exemplaar dat ik een tijdje terug ter review kreeg van Di beauty & Care. Veel heb ik hem niet gebruikt  (=lees titel artikel), maar wat kan ik genieten van de schattigheid ervan.


MAC Cosmetics Pearlmatte Face Powder - Deze limited edition met naam Fruity Juicy (ook nog steeds te koop) dient voor verschillende doeleinden. Het hoofddoel lijkt een zomerse vibe bezorgen, maar niets is minder waar. Het zorgt ook voor highlight, blush en bepaalde kleuren kunnen zelf voor een ooglook dienen.

Rituals MagicPowderBlush in Soft Pink - Met wat geluk kan je deze limited edition blush nog spotten bij Rituals. De blush op basis van Amethist zorgt voor innerlijke rust, creativiteit, ontspant de huid en maakt hem soepel in glad. De blush is super zacht en zorgt voor een jeugdig blosje door de lichtroze kleur. Intussen ook het mooie printje gezien dat zeker niet beschadigd mag worden?

Paul & Joe Makeup beaute - Dit merk staat gekend voor pure schattigheid, kwaliteit en originaliteit. Daarom net dat ik deze blush zelf aanschafde nadat ik hem weggaf in een winactie. Deze is namelijk te mooi om niet te hebben. Ik vermoed dat hij een mooi oranje-koraal kleurtje afgeeft, want ik ben te bang om het printje kapot te maken. Er zit ook nog eens een mega schattige fluff kwast bij met een strikje.


Heb jij producten in de stash die je niet durft te gebruiken?