Waar is die eerste vakantiemaand naartoe, want hij is voorbij gevlogen. Een maand met vooral genieten, lekker eten en toeren met de moto voor de aankomende uitstap. Daar horen jullie later meer over...


^De maand begon met een familiefeestje. Ik moest per sé een foto nemen van het dessert. En iemand vond het per sé grappig om tijdens het nemen van de foto te smakken met een lepel op het mooie tafereeltje.

^Een spontaan motorritje brengt je soms op de mooiste plaatsen. Hier nipte ik van een chocomelk met een prachtig uitzicht en lief gezelschap (hint).

^Spullen halen bij Ikea voor de uitzet, want ik miste nog extra glazen, bestek ... en ben ook van plan een kast te laten maken (dank u, papa!) voor schoenen en jassen. Inspiratie daarvoor doe je het best op in de Ikea.

^Na een bezoek aan de Ikea rijd ik meestal door naar de stad gezien dat toch vlakbij ligt. Nog even profiteren van de solden en van de nieuwe MAC Cosmetics winkel. Daar ligt de nadruk op het uitproberen, mixen en matchen van producten. Gedaan met wachten op verkoopsters, maar gewoon zelf aan de slag gaan. I like this new Grab and Play concept!

^Een dagje vertoeven op kinderboerderij Pierlapont waar ik een maandje terug op schoolreis ging met mijn klasje. Ik besloot er ook eens met mijn nichtjes naartoe te gaan.

^Ik stop regelmatig bij de kringloopwinkel om bijzonder speelgoed te zoeken voor de klas of om nieuwe boeken te halen. Dit boek intrigeerde mij. Ik bedoel... google voor vrouwen? Serieus? In het boek stonden weetjes waar je makkelijk tips kunt vinden over het huis poetsen, koken, enzovoort. Waar blijven die nieuwe mannen, dan?

^Een optreden meepikken van Niels Destadsbader en Soulsister op de Tieltse feesten.

^Een fijne surprise van Yves Rocher. Thanks!~


^Deze maand kon ik waterverf heel erg waarderen. Het maakt mij rustig, laat de creatieve bezige bij los komen en ik maak er intussen ook mensen blij mee. Zo bestelde mijn tante 10 kaartjes.

^Wandelen met Tieke; de hond van mijn schoonzusje. Ik dacht dat Samson 's werelds liefste hond was, maar neen... dat is Tieke.

^Er staat een motovakantie gepland met mijn vriend, dus proberen we mij zo goed mogelijk klaar te stomen en zo veel mogelijk te gaan rijden. Zo pikten we een treffen mee en gingen we na het treffen nog eens door naar de Belgische kust.

^Even een kleine surprise door een ontbijtje klaar te zetten. Intussen spotte ik ook nog eens leuke cactus, flamingo en ananas servetten bij Delhaize.

^Ik heb altijd bloemen in huis, maar gezien we een weekje vertrekken op reis zou het zonde zijn om deze zomaar te laten verwelken. Daarom droeg ik de bloemen over naar mijn schoonmama. Ze was er heel blij mee.

^Hmmmm pizza met zalm en mozzarella!

^Ik ben dan wel geen keukenprinses, maar bakken... dat is wel mijn ding. Ik maakte een makkelijke appeltaart, maar o zo lekker! Er was nog wat over, dus was mijn dag helemaal gemaakt bij thuiskomst! Doorheen de maand plaats ik ook leuke foto's (zoals taartfoto's...) op Instagram! Volg Smallestdaisy op Instagram voor meer persoonlijke pics! 

^Moto op punt zetten, bagagezakken vastzetten, uitproberen om te vertrekken naar... (to be continued ;) )

Heb jij een fijne eerste vakantiemaand gehad?