Het is zover... de grote vakantie is aangebroken. Iets waar ik zowel naar uitkeek als tegenop zag, want ik moet opnieuw een fijn schooltje verlaten. Nu... wie weet wat de toekomst brengt, want er veranderde heel wat deze maand. Daar blik ik heel graag op terug.


^De maand werd meteen goed ingezet met het event van Lierac en Les Couleurs de noir. Een erg gezellige bijeenkomst met prachtige producten. Zoals goede gewoonte zeg ik ook nu weer: meer nieuws volgt!

^Ik ben de laatste tijd erg in de ban van waterverf en besloot eens degelijk papier te kopen. Het werd een avondje (kuch: nachtje) door schilderen.

^De beauty days gingen door in Antwerpen, dus was ik van de partij om nieuwtjes op te sprokkelen.

^Even huppeldepup langs het MAS.

^Hoog bezoek op school/het werk! Ik dacht: "Waa seg ei" en nam er een foto van!

^Het was een erg creatieve maand waar ik leuke spulletjes kon scoren. Zo gebruikte ik voor het eerst mijn nieuwe klei tools (Vosje kleien), maakte ik decoratie voor de ramen van de klas en kocht ik nieuwe stiften bij Action - ze zijn mega fijn!

^Even de ingang op school versieren met mijn schilders-collega-maatje.

^Er werd een fuifje georganiseerd voor de kinderen van de school. Ik ging even langs en kon het niet laten om ook tussen de kids bij de schmink stand te staan.

^Mijn beste vriendinnetje bevalt over een drietal weken. Ze had nog wat zwangerschapskledij nodig, dus gingen we de laatste spulletjes halen; Zo spannend!

^De meest overheerlijke chocolade ontdekt bij HEMA. Als je de reep opeet verhullen de woorden: "All good things come to an end." Super goed gevonden.

^Een mama uit de klas maakte twee super schattige cakes voor de verjaardag van haar dochter. Ik nam stiekem een kiekje.


^Een kleine surprise maken om de kinderen uit mijn klasje uit te zwaaien.

^En ik kreeg heel wat surprises terug! Dat was echt niet nodig, maar wel super, super lief!!! Wat zal ik hen missen!


^We eindigden de laatste dag van de maand met een super gezellig personeelsfeestje. Ik was erg fan van het dessert (en van het gezelschap ;) )

Hoe zag jullie laatste schoolmaand eruit?