Ik mag zeggen dat ik trots ben op mijn blote billen gezichtje, maar toch kan ik het niet laten om een klein iets aan te brengen. Al was het maar een likje mascara om mijn wimpers letterlijk mee in de verf te zetten. Zo is het voor mijn werk als kleuterjuf niet evident om teveel make-up te dragen, dus houd ik het daarom zo naturel mogelijk.


Eyeliner - Ik kan echt niet meer zonder. Ik zweer vooral bij mijn Dr. Hauschka eyeliner (tevens ook één van mijn meest favoriete merken) die intens zwart, mooi blijft zitten en dekkend is. Het zorgt ervoor dat mijn wimpers sterker naar voor komen en voor een vrouwelijke swing zorgen. 

Mascara - Van nature heb ik lichte wimpers, dus zet ik deze graag in de verf. Na ongeveer duizend -ik overdrijf, maar het voelt zo- mascara's uit te proberen blijf ik nu steken bij de Urban Decay Perversion. Deze maakt de wimpers volumineus, intens zwart en langer. Het is intussen ook mijn tweede exemplaar, dus moet ik er ook wel enorm van houden.

Wenkbrauwen - Wenkbrauwen kleur ik steenvast al een paar maanden bij met een goede oude rot. Niet omdat ik hem al lang in mijn collectie heb, maar omdat hij al heel lang te koop was en ik er pas tot een paar maanden terug mij er ook aan waagde. Het Catrice wenkbrauw palette bevat twee kleuren die ik samen meng, een spoolie, pincet en penseeltje. Goedkoop, kwalitatief en een erg mooi resultaat! 


Blush - Samen met highlighter is dit één van de meest veranderlijke producten die ik heb. Ik heb vaak zin in een nieuw kleurtje, merk ... noem maar op, maar steek al een tijdje (mogelijk jaartje) op de Essence Satin touch blush. Deze draag ik bijna dagelijks en zelfs na een jaartje intens gebruiken begint het printje lichtjes af te slijten. Waar voor je geld? Zeker weten...

Highlighter - Er gaat de laatste maanden geen dag voorbij zonder dat ik highlighter vergat. Het zorgt ervoor dat bepaalde punten op het gezicht meer naar voren komen en voor een glansje dat gezond oogt. Voor 't moment gebruik ik mijn Mary-Lou Manizer (niet op de foto) en een combinatie van de Rituals Sun Glow in Pink Brown en de I Heart Makeup highlighter bronze and glow. Intussen is ook de Sleek highlighter in Cleopatra's kiss in de dagelijkse stash beland.

Lipstick - Zeer af en toe pak ik een lipstick erbij op dagelijkse basis. Ook hier komt een bekend merkje terug dat je eerder kon spotten in dit artikel: Dr. Hauschka. Lipstick Novum 08 Maple Glow is een ideaal nude kleurtje dat intussen de lippen verzorgt en verzacht. Het product glijdt verrassend vlot en zelfs boterachtig over de lippen.


Wat zijn jouw dagelijkse producten?