Ik ben helemaal weg van het online shoppen. Met één woord in de zoekfunctie heb je meteen verschillende mogelijkheden naar wat je zoekt. Gedaan met de ellenlang zoeken in boetiekjes of in lange wachtrijen staan om met blozende wangen te vragen naar wat je zoekt. Hetzelfde geldt voor het plaatsen van een bestelling bij de eerste grootste online apotheek van België.


Ik had al eerder een paar bestellingen op Newpharma geplaatst omdat er bepaalde merken te verkrijgen zijn waar je normaal een tijdje op zoek naar moet. Toen het bedrijf mij contacteerde met de vraag een box vol met producten uit te proberen, ging ik daar graag op in. Ik plaats er steeds opnieuw met veel plezier een bestelling, dus waarom zou ik niet eens een artikeltje aan wijden?


Vooraf wist ik niet wat er in de box zou zitten, maar is het een manusje van mooie merken geworden: Galénic, Nuxe, Darphin en Sampar. Merken die je bij een apotheek in de wijk ook zou vinden en die een verzorgende functie hebben voor bijzondere huidtypes. En dit is nog maar een greep uit het assortiment.


NUXE Sun & Body - Voedt en verzacht de huid. Eerdere ervaringen met het merk zorgden ervoor dat ik het erg ging waarderen. Zo neemt mijn extreme droge huid de crèmes vlot op en wordt de huid gehydrateerd. Dat was met deze producten niet minder.

Sampar first hand cream - Handcrème die de handen voedt, rimpels en donkere plekken vermindert. Zorgt voor zeemzachte handen, maar werkt best wel verslavend.

Galenic Flash retouches & beauté de nuit - De flash retouches mocht ik een tijdje terug uitproberen en was ik een grote fan van. Het werkt als een concealer en dekt verkleuringen, puistjes ... goed af. Enige nadeel aan dit product is dat het zeer snel uit is. De night cream (beauté de nuit) heeft een gelachtige substantie en zorgt voor een fijne verfrissing om de nacht in te zetten. Dan zeg ik nog niks over de heerlijke geur - zoetig en crèmerig (is that even a word?).

Darphin Intral toner - De geur van zachte kamille overheerst in de toner. Het zorgt voor verfrissing na het demak'uppen en zorgt ervoor dat de laatste restjes vuil verdwijnen. Zorgt achteraf voor een tintelend gevoel.


Ik ben erg te spreken over de online apotheek. In alle eerlijkheid moet ik wel toegeven dat ik er nooit een bestelling zou plaatsen inzake geneesmiddelen, maar dat gaat wel gepaard met mijn mening over het gebruik van medische toestanden. Ga eerst naar een dokter en ga daarna naar de apotheek met de juiste dosering om de producten in te nemen. Als het over verzorgende, cosmetische, hygiënische ... producten gaat, is dat een heel ander verhaal. Dan luidt uitproberen en afwisseling de boodschap.

Meer informatie op Newpharma.be