De favorieten deze maand zijn absoluut niet per kleuren thema gekozen, maar zijn puur toeval bijna allemaal oranje gekleurd. Oranje boven, Halloween... neen... louter toeval, maar wel leuke toevalletjes. Het is weer een manusje van merken en prijsklassen, maar elk van hen had een bijzonder plaats in het dagelijkse rekje.


HEMA - Door het Mega HEMA make-up review leerde ik heel wat nieuwe producten kennen. Een grote eer trouwens dat ik van zo'n toffe winkel mijn eigen mening uit de doeken mag doen. Toch waren er tussen de hoop producten een paar exemplaren die er voor mij uit sprongen. 
Face & Body bronzing powder - Een product dat ik vaak vergeet te gebruiken, maar eenmaal het terug in het bakje zit wel naar grijp. Het zorgt ervoor dat het gezicht opgewarmd wordt. Leuk aan deze bronzer is dat hij een grote pan heeft waardoor je makkelijk met een grote kwast erdoor kan en een vervaagd effect krijgt op het gezicht.
Beautifying lip oil - Deze lipolie verzorgt te lippen en zorgt ervoor dat ze gaan glanzen. Het heeft weg van een glossje, maar is toch iets meer verzorgend. Altijd mooi meegenomen met het gekke weer van de laatste tijd.
Metallic oogschaduw - Ik mocht een viertal kleurtjes uitproberen, maar de kleur Copper 04 bleef toch de fijnste uit de groep. Deze metallic oogschaduw zorgt meteen voor een wham in your face pigment en merkte ook op dat het een ideaal kleurtje is voor personen met blauwe/groene ogen.
Pumpkin spiced kruidnoten - Wat hebben we deze maand lustig geknabbeld op kruidnoten. Niet meteen mijn favoriete snoepje, maar omdat deze standaard op tafel stonden als herfst tafereeltje toch iets waar ik af en toe op knabbelde. Niet goed voor de lijn, maar wel voor het gelukzalige gevoel!
Le petit Marseillais Nutrition Express - Ik schreef een hele tijd terug al een uitgebreid artikel over de nutrition lijn, dus heb ik hem al een tijdje in gebruik. Na het douchen hydrateert dit product vooral mijn benen door het op een afstand te sprayen. Heel makkelijk, snel en ook de argan olie geur is om over naar huis te schrijven.

Rituals Sweet orange and ceddar - Deze douchefoam heeft een heerlijke geur en geeft een effect van stevig, maar toch zacht schuim. Deze voelt heel zacht aan tijdens het wassen en is ideaal voor na een harde werkdag. 

Darphin Intral toner met Chamomile - Deze toner haalde de laatste restjes vuil weg op mijn ogen en gezicht nadat ik mijn mascara eraf haalde. Het fijne, frisse gevoel achteraf zorgde ervoor dat ik het product erg ging waarderen. Dat ging gepaard met het lieve geurtje van kamille.

Yves Rocher Pure Calmille face and body comfort cream - Eigenlijk lag dit product al een hele tijd in het te proberen bakje, maar heel recent ben ik er toch mee aan de slag gegaan. Dit kwam gepaard met de hele Calmille lijn, dus ik hoop deze nog helemaal te kunnen reviewen voor de blog. Deze comfort cream is net als het voorgaande product ondergedompeld in kamille en dient zowel voor gezicht als lichaam. Zelf doopte ik het tot tussentijdse dagcrème omdat ik graag wissel met dagcrèmes. Ook hier weer een verfrissend, zacht gevoel en een fijn geurtje.


Marc Jacobs Daisy Oh so fresh - Een parfum die al zo lang op mijn verlanglijstje stond dat ik niet eens meer weet wanneer hij erop was gekomen. Via via kreeg ik een testexemplaar mee, merci A-, en kon ik hem helemaal in de test nemen. Momenteel is het artikel in de maak, maar gezien hij al tussen een favorieten artikel staat, weten jullie vast al wat het verdict zal zijn.

Lottie London - Dit is een merk dat ik deze maand beter leerde kennen en waar ik mij volledig liet door verrassen. Ik zag het merk namelijk staan bij Kruidvat en had er nog nooit eerder iets van gehoord. De producten leken mooi, dus besloot ik de proef op de som te nemen, met succes. Ik was van heel producten fan, maar vooral de Selfie Ready foundation werd deze maand met veel liefde gebruikt. Ook hier hoop ik het artikel snel van af te hebben. - Hebben jullie ook meer tijd nodig in een dag? Jullie merken vast wel dat er heel wat reviews jullie kant op komen!

Wat waren jouw favorieten deze maand?