Een uitstapje naar Gent gaat bij mij altijd wel gepaard met een bezoekje aan Primark. Super fijn om er even rond te neuzen en met enkele bijzondere items naar huis terug te keren. Normaal zijn er dat een tweetal na goed wikken en wegen, maar mijn laatste bezoek aan Primark was dat net iets anders. Zo werd ik ontzettend verwend en gingen de schattige items meteen mee. Ik deel daarom drie dingen die je nu momenteel (en in grote stock) kunt vinden bij Primark.


Belle en het Beest - Overal zie je figuren uit de film Belle en het Beest terug keren. Volgens mij is vooral Barstje het meest lieve (en geliefde) figuurtje. Er zijn heel wat gadgets te vinden zoals pyjama's, mokken, plastic cups en geldbuidels. Ik koos zelf voor de lieve buidel.


The peachy trend - Elk merk gaat momenteel in op de trend rond peachy kleuren. Bij de make-up schappen zijn enkele verschillende peachy producten te koop zoals: een bijzondere beauty blender, oogschaduw palette, nagellak en lipkleuren. Vooral het highlight palette, dat ook een blush bevat, trok de meeste aandacht. Als extraatje ruiken de producten ook nog eens naar snoeperige perzik.


Massa's truien - In allerlei soorten en maten, winterkleuren en frisse kleuren. Zelf koos ik een frisser exemplaar dat uit drie kleuren bestaat. Er zijn ook basic t-shirts, of t-shirts met een originele print te vinden om er onder te dragen. Zo is het weer momenteel erg onvoorspelbaar, dus gooien we graag die trui op tijd af voor het te warm wordt. Voor de extreem kerstige truien is het wel nog te vroeg om langs te gaan, want zelf ben ik ze nog niet tegen gekomen.


Ga jij af en toe eens langs bij Primark?