Hallo herfstvakantie, hallo winteruur. De dagen beginnen in te korten, maar toch had ik net genoeg licht om de nodige foto's te nemen voor een favorieten artikel. Deze keer is het een manusje van producten en vooral geurtjes. Mogelijk zit er ook iets tussen voor jullie?


Primark - Aan het begin van de maand schreef ik over drie fijne producten die momenteel te koop zijn bij Primark. Eentje daarvan was  het Cheeky peachy blush & highlight palette dat ik voor een paar euro's op de kop tikte. Een mooie pigmentatie, natuurlijk effect en heerlijk perzik geurtje zorgde ervoor dat ik dit palette dagelijks gebruikte.

W7 Cosmetica - Door het bezoek aan de Estetika beurs mocht ik opnieuw kennis maken met W7. In het verleden mocht ik er al een aantal dingen van reviewen en gezien er nu een bijzondere vegan lijn op de markt is, kreeg ik een drietal producen mee. Eigenlijk gebruikte ik ze allemaal met veel plezier, maar vooral de highlighter en oogschaduw palette trok de aandacht. Een prachtig glansje op de jeukbeenderen en herfstige kleuren op de ogen, I loved it. Alot. Het review is in de maak en staat dus bijna klaar om online gegooid te worden.

Veritas - Ik snelde een tweetal dagen naar Veritas om de nieuwe collectie in samenwerking met Disney te scoren. Toen lag alles nog in de rekken en nam ik een rosé gouden ketting en armband mee. Een collectie die zeer vriendelijk is voor de portemonnee en toch erg mooi is. Een grote aanrader voor Disney lovers!

Batiste - Ik doe de laatste maanden mijn grootste best om het haar minder te wassen. Hoe minder je het wast, hoe minder snel het vettig wordt, maar toch heb ik nog problemen met dat vervelende gevoel op de hoofdhuid. Daarom durf ik voor de -laten we het- wasdag -noemen- eens sprayen met droogshampoo. De grootste favoriet daarvoor is er meestal eentje van Batiste en de nieuwste snoepgeur Sweetie.


L'Homme Lacoste - Niet echt mijn favoriet, maar wel eentje waarvan ik mee kon genieten. Ik mocht namelijk een luchtje testen voor mannen. Gezien ik zelf meer vrouwenparfums draag -Kijk... een mopje-, gaf ik deze door aan mijn vriend om uit te proberen. Hij gebruikte hem deze maand met zoveel plezier dat ik besloot hem in het favorieten artikel te stoppen. Het gaat om een kruidige houtachtige geur met topnoten van mandarijn en zoete sinaasappelessence, gecombineerd met fruit, kweepeer en rabarber, en hartnoten met zwarte peper, gember, jasmijn en amandel. Basis ligt bij akigala- en cederhout, droog amber, musk en vanille.

The Body Shop - Ook voor deze collectie stopte ik speciaal bij een The Body Shop filiaal. Er zijn altijd wel bijzondere collecties te vinden, maar het was de eerste keer -volgens mijn weten toch- dat er een collectie op de markt werd gebracht voor Halloween. De heerlijke geur van pompoen en vanille zorgt meteen voor een heerlijk gevoel en gezien deze iets vloeibaarder is, hydrateert hij ook sneller -trekt makkelijker in de huid. Ik schreef een kort review over The Body Shop Vanilla Pumpkin.


Wat waren jullie favorieten in de herfstige maand oktober?