De tijd waar we de badmode konden strikken, is lang voorbij en de winkels worden gevuld met de meest zachte pyjama's. Zo scoorde ik deze zomer een bikini uit de Doutzen Summer Stories collectie van Hunkemöller en gezien ik daar zo tevreden van was, besloot ik voor de wintermaanden mij te wagen aan een extreem fluffy pyjama.


Wat heb ik verlangd naar het moment van kerstspullen, dus gelukkig lag de kerstcollectie al aan de voordeur te pronken. De collectie bevat schattige koala's, dassen, sneeuwvlokken, quotes en meer. Kleuren die terugkomen zijn babyroze, lichtgrijs en donkerblauw die heel goed gecombineerd kunnen worden met elkaar. Mocht bijvoorbeeld het broekje minder passen, kan je gerust eentje uitkiezen met een ander printje, want alle producten zijn apart verkrijgbaar. Toch ging ik steeds terug naar de opstelling met donkerblauwe nachtkleding. De stofjes waren zo zacht, maar het meest aantrekkelijke was toch het fleece exemplaar.


Heel wat printjes, schattige dieren... waarvan de sneeuwvlokjes en het roodborstje eruit sprong. Het is misschien nog iets te warm voor een fleece pyjama, maar stiekem ben ik toch blij dat ik hem al gescoord heb. Momenteel ligt alles nog volop in de rekken, maar eens het kouder begint te worden, zal dat snel veranderen. Nog even de kast in dus, maar eens het zover is, worden we de beste vriendjes. Er waren ook heel wat schattige slaapmaskertjes, sokjes, pantoffels in de kerstcollectie verkrijgbaar waardoor ik het niet kon laten om iets extra mee te nemen. Daarom ben ik nu een slaapmaskertje rijker. 


Voor ieder wat wils die van gezellige nachtkleding houdt. Momenteel in de rekken, maar ook online kan je makkelijk alles bekijken. Er komt een mega gezellige tijd aan waar het oké is als je een pyjama aanhebt en eens kunt porren in de kerstcadeau's onder de boom. Gezien we er vroeg bij zijn, is de collectie nog goed verkrijgbaar. Het mag gezien het nog vrij warm is nog even de kast in, maar als het kouder wordt, heb je meteen een mega fluffy pyjama bij de hand. Prioriteiten, hé.