November 2017 - De maand november is weer helemaal verdwenen waardoor we nu plaats maken voor december. In deze snapshots zie ik vooral veel films, versnaperingen en... Sinterklaas. De heilige man waren we doorheen het kerstgedruis bijna uit het oog verloren.


^ Een avondje gezellig weg naar de nieuwe DC film Justice League. Een film vol met helden die het opnemen tegen buitenaards kwaad. Het verhaal is echt absurd, maar wel eens een manier om te ontspannen. Ik nam ook een medium popcorn erbij die ik natuurlijk niet op kreeg. De ogen waren veel groter dan de maag.

^ Tijdens een motorritje besloten we langs te gaan bij het rugbytoernooi van mijn schoonbroer. Ik had net voldoende tijd om het einde te zien, een braadworst te eten en terug te vertrekken. But hey... we waren langs geweest!

^ Nieuwe mistlampen zien er ongeveer zo uit!

^ Ik probeerde de kant en klare 'pancakes' van Dr.Oetker uit. Ze waren verrukkelijk en heel makkelijk/snel op klaar te maken.

^ Een keukenprinses ben ik absoluut niet, maar de laatste tijd doe ik heel erg mijn best om dat te worden. Ziehier eigenste witloof met hesp en aardappelen.

^ En dan een event waar ik verschrikkelijk hard naar uitkeek: de avant-première van Coco! Bij de outfit hoorde uiteraard een Mickey Mouse ketting gezien het om een Disney film ging. Op naar Brussel!

^ Een super avond met een prachtige film, nacho's, mexicaanse dans, mooie inkleding, cocktails en meer. Weer een toppertje waarvan intussen al een artikel online staat: Disney Coco. Ik ging met een mega grote smile slapen die avond.

^ Tijdens het terugkeren merkten we dat we vlakbij het atomium waren. Ik had net genoeg tijd om 1 stukje bal te fotograferen...

^ Op het werk van mijn vriend kwam Sinterklaas en zijn zwarte pieten langs. Hij werkt in een firma waar ze brandweerwagens maken, dus hoe kwamen ze aan? Ja... met de brandweerwagen! De kleinsten onder de kinderen vonden vooral de baard van de Sint heel tof.

^ Even mijzelf (of eigenlijk de kleuters uit de klas) getrakteerd op een nieuw prentenboek en 2 films. Dat zullen ze vast leuk vinden! Zo verstopte ik deze week spiekpietjes in de klas en verstopte ik er deze avond weer. Benieuwd naar hun reactie maandag... want ze hoopten er al op.

^ We gingen uit eten met de schoonfamilie. Super lekker en het verwenbordje was een groot succes.

^ Overal komt Sinterklaas terug. Ook in de kleuterklas is het thema Sinterklaas volop aan de gang. We profiteren ervan om nieuwe fijnmotorische spelletjes aan te bieden, nieuwe woordenschat, pepernoten te tellen, enzovoort.

^ We hadden geen kat, maar een konijn in huis. Als Guustje moe is, kan je er echt alles mee doen.

^ Ik kreeg de vraag of ik chocolade wilde testen voor de blog. Wel... duh....!

^ December begon op een wel heel bijzondere manier. We werden getrakteerd op een wit tapijt! Wie weet wat de rest van de maand zal brengen...

Hoe gaat het met jullie?