maandag 1 januari 2018

De 10 best bekeken artikels van 2017

Als ik doorheen de site begin te scrollen, besef ik wat een mooie dingen er waren dit jaar. Het openen van de mails, de mooiste samenwerkingen mogen doen op een creatieve manier... is iets wat ik al een zestal jaar doe met heel mijn hart. Naast het krijgen van samenwerkingen krijg ik ook heel wat bezoekers over de vloer die eigenlijk nog de grootste factor zijn van het bestaan van deze site. Even een kleine recap.


In HEMA kan je veel schattigheid vinden en prachtige decoratie voor in huis, maar naast dat en tompoesjes kan je er ook make-up vinden. Gezien ik vooral op het lifestyle gedeelte inga, denk maar aan het back to school artikel, besloot ik eens een mega beauty review te maken met oogschaduw, lipolie, contour en meer.


September 2017 - Ennnn... toen was de eerste schoolmaand al voorbij. Een maand waar ik vooral gewerkt heb en eentje die eindigde in erg slecht nieuws. Goed, we can do it! Ik kijk met veel plezier terug op deze maand en ben vol hoop over de volgende!


Begin dit schooljaar kwam LIDL met het fantastische nieuws dat het een trendy collectie zou uitbrengen met niemand minder dan Heidi Klum. Een collectie waar zelf Jani Kazaltzis op het puntje van zijn stoel ging zitten. Nu... LIDL had jullie vast wel niet verteld dat het ook een bijzondere collectie zou uitbrengen voor de feestdagen onder de naam #letscelebrate . En bofkont die ik ben: ik mag een deel van de collectie aan jullie voorstellen! De komende drie dagen mogen jullie dus drie feestelijke lookjes van mij verwachten.


Gezien we bijna helemaal uit de winterse temperaturen zijn, is het tijd om de lentetenue's en zomerlookjes uit de kast te graaien. Daarbij hoort natuurlijk ook een vrolijk kleurtje op de lippen, maar gezien de aprilse grillen om de hoek staan, willen we als extraatje een verzorgend lippenstiftje. Goed nieuws, want Yves Rocher luistert naar onze hulpkreet en springt in de bres met 54 kleurtjes en 3 effecten!


Voordat er ook nog maar sprake was van mijn blog las ik gulzig met andere blogs mee. Ik las hun reviews, try-outs en bekeek vooral hoe de persvoorstellingen in elkaar zaten. Gezien Yves Rocher altijd prachtige voorstellingen heeft, nam ik de camera mee en laat ik jullie even zien hoe zo'n event eruit ziet. Intussen kunnen jullie ook meesnoepen van de kerstcollectie van Yves Rocher. Oh... enne... pssst... er is een adventskalender.


Zijn jullie intussen al langs geweest bij een kerstmarktje om oliebollen te eten, een braadworst mee te pikken of te sippen van de jaarlijkse gluhwein? Joepie voor diegenen die "ja" konden antwoorden op deze vraag en "zonde" voor personen die nog niet tot bij een kerstmarkt gekomen zijn. Ook voor kinderen is het kerstgebeuren een hele belevenis die ze, als ze thuiskomen, helemaal kunnen uitspelen.


Na ongeveer zes jaar bloggen is mijn hobby een mini bedrijfje geworden. Het lijkt makkelijk, maar het is niet altijd evident om orde te houden in de chaos: producten die getest moeten worden in een bepaalde volgorde, mailing systeem dat ik dagelijks moet doorploeteren, afspraken die ik moet plannen, lesvoorbereidingen... Mogelijk hebben enkele van jullie hetzelfde probleem en kunnen we samen het bos door de bomen niet meer zien? Gelukkig zijn er een hoop kantoorartikelen die daarbij kunnen helpen.


Waar het hart van vol is, loopt de mond van over en staat het huis vol van. Zo ging het ongeveer bij mij en de liefde voor Disney. Omdat Disney laatst haar nieuwste film van Beauty & The Beast in de zalen bracht, besloot ik er nog een extra artikel in die sfeer aan te wijden.


Wat is het weer van aangenaam naar ontzettend koud gegaan. Volgens mij mogen we allemaal een kwartier vroeger opstaan om 's morgens de vrieskou weg te krabben aan de auto. Een werkje die ik liever links laat liggen, maar toch best noodzakelijk is om tot op het werk te raken. Om de winter blues te doorstaan, besloot ik mij een nieuwe outfit aan te schaffen.


Een tijdje terug liet ik het een en ander vallen over een opleiding visagie. Zelf zat ik mij al langer suf te kijken naar een bepaalde visagie opleiding, maar gezien ik niets wist over het hoe en wat besloot ik het maar zo te laten. De euforie was dus vrij groot toen Wellness Academie mij contacteerde met de vraag of ik een artikel over hun opleiding wilde schrijven. Komt 'ie dan!


Over welke onderwerpen hoop jij meer te lezen in 2018?
© Laupropos | All rights reserved.