De winter blues trotseren we met zoentjes, want de Cherry kiss collectie van Esprit bevat er heel wat. Deze wintermaand zagen we bitter weinig de zon schijnen, terwijl zon zorgt voor energie en een gelukzalig gevoel. Als dat gevoel weg blijft, moeten we het opvullen met andere gelukzalige dingen (zoals kledij ;)).

T-shirt
Een T-shirt is een oude ros in de fashionwereld. Deze staat zowel met een broek, rokje als jeans. Ook kan je er verschillende kanten mee op door accessoires toe te voegen of te werken in laagjes. Een klassieke vest zorgt voor een verzorgde look terwijl een baggy vest een casual uitstraling geeft. Momenteel kunnen we de T-shirts met lange mouwen verdagen, maar als je werkt met laagjes is eentje met korte mouwen ook een optie. Aan jou de keuze!

Truien en sweatshirts
Hoe hard we ook uitkijken naar zonnestralen, we kunnen een warme trui verdragen. Door een vrolijke trui te kiezen kan je de omgeving (en jezelf) een stuk gelukkiger maken. Hetzelfde geldt voor sweatshirts die te verkrijgen zijn in de collectie. Deze zijn een tussenslag voor personen die het snel warm hebben.

Accessoires
Niet per se de kledij, maar ook de accessoires kunnen voor een extra iets zorgen. Het assortiment gaat van mutsen, tassen, sjaaltjes naar riemen. Het zou niet misstaan om te combineren met vuurrode lippen en een subtiele winged liner, maar dat is vooral voor de durvers weggelegd. Voor subtielere personen heb ik de ‘love ring’ toegevoegd aan het plaatje.

Of deze een collectie speciaal gemaakt werd voor Valentijn? Mogelijk. Of deze collectie iedereen een stukje blijer maakt tijdens donkere dagen? Zeker en vast! Deze collectie bevat draagbare kleuren en een vrolijke vibe. Lezers die niet genoeg krijgen van het Valentijn-gevoel verwijs ik graag door naar meer Valentijn onderwerpen!

Kijken jullie uit naar Valentijn of zegt het jullie niet zoveel?